Visi mėgstam išpakuoti Kalėdines dovanas! Ypač tada, kai tikiesi, kad gausi naują Call of Duty ar God of War Ragnarök. Bet tas džiaugsmas greit gali virsti dušo želė. Puikiai žinom šį jausmą, dėl to sudarėm Kalėdinių dovanų sąrašą, kuris padės išrinkti dovaną ir pradžiugins bet kurį geimerį

Visi geimeriai nori žaidimų

Dovanojant žaidimą – niekada neprašausi! Bet tų žaidimų yra tūkstančiai, kaip žinoti kurį rinktis? Kad būtų lengviau, sudarėm trumpą, pačių populiariausių žanrų sąrašą, iš kurių atrinkome po kelis geriausius žaidimus. Viskas, ką tau lieka padaryti, yra išsirinkti, kurį dovanosi!

Sportas

Ar turi draugų, kurie prilipę prie TV sekė kiekvienas FIFA Pasaulio taurės varžybas? Jei taip, tokiam draugui FIFA 23 bus kaip tik! Jei draugų tarpe turi krepšinio fanų, neprašausi, jei nupirksi NBA 2K23.

Veiksmas/Nuotykiai

Draugai mėgsta nuotykius? Įkvėptas Indiana Jones filmų, Uncharted: The Legacy of Thieves Collection leis jiems apkeliauti visą pasaulį ieškant legendinio piratų lobio. God of War leis susipažinti su skandinavų mitologija, o tiems, kurie mėgsta istoriją, bet kuris Assassin’s Creed žaidimas leis tyrinėti senovės civilizacijas.  

Superherojai

Marvel filmams dominuojant kino salėse, leisk draugams tapti superherojais! Marvel’s Spider-Man Remastered ir Miles Morales yra, ko gero, geriausi Spider-Man žaidimai. Nori šventes sutikti geroje kompanijoje? Guardians of the Galaxy prajuokins net patį Grinčą. Na, o DC fanams patiks Batman Arkham žaidimų trilogija.

Žaisk su šeima

Išgyventi įvairiausias istorijas single-player žaidimuose mėgstam visi, tačiau žaisti su artimais draugais ar šeima – kur kas smagiau! Kalėdos – tam pats tinkamiausias metas. Griebk It Takes Two ar LEGO Star Wars – tai žaidimai, kurie tiks ir patiks net mažiausiems geimeriams. P.S. abu gali žaisti split-screen režimu.

Hardcore geimeriams

Draugui, kuris, atrodo, jau žaidė viską, dovaną išrinkti gali būti ypač sunku. Bet, jeigu tokie draugai mėgsta iššūkius, FromSoftware žaidimas tiks puikiai. Elden Ring The Game Awards ceremonijoje išrinktas Metų geriausiu! O jeigu turi draugų, kurie mėgsta mokslinę fantastiką bei strateginius žaidimus, jiems patiks XCOM 2 keliami iššūkiai.

Žaidimų taškai ONLINE žaidimams

Fortnite kas dieną žaidžia apie 3 milijonus žaidėjų. Ar tavo draugai vieni iš jų? O gal jie žaidžia Roblox, FIFA ar GTA V Online? Tokiu atveju, padovanok jiems V-bucks, Robux, GTA Shark Cards, or FIFA Points papildymą! Juos draugai galės išleisi pačiame žaidime ir nusipirkti naujų skin’ų.

Geriausia dovana – dovanų kortelė

Norisi griebtis už galvos ieškant dovanos draugui, kuris, rodos, žaidęs jau viską? Tokiu atveju, padovanok Enebos dovanų kortelę, su kuria draugai galės rinktis iš daugiau nei 10k žaidimų, dovanų kortelių ir prenumeratų! Dovanok nuo 10€ iki 100€ vertės kortelę – draugai lengvai dovaną išsirinks patys!

Pamiršk kojines ir megztinius – padovanok draugams tai, ko jie nori! Naršyk Eneba.com, kur tarp tūkstančių pigių žaidimų, tikrai atrasi geriausią dovaną.