Tarp nežaidžiančiųjų vaizdo žaidimų yra paplitusi nuomonė, kad geimeriai yra vienišiai ir neitin socialūs. Na, šį teiginį tikrai paneigia rugpjūčio mėnesio populiariausi žaidimai. Rugpjūtį žaidėjai mezgė ryšius ir naujas draugystes internetiniuose kelių žaidėjų žaidimuose, kuriais kasdien mėgaujasi begalė žaidėjų! Taigi, ką jie žaidė?

Spausk čia ir įsigyk žaidimus, kurie, atrodo, niekaip nepraranda savo populiarumo. Štai keletas pavyzdžių:

Minecraft

Ar tave stebina, kad Minecraft vis dar nepalieka populiariausių žaidimų sąrašo viršūnės? Šis žaidimas yra populiarus visame pasaulyje ir kasdien pritraukia nemažai naujų žaidėjų. Jei pažvelgsi į statistiką, Minecraft pasaulį kasdien tyrinėja ir jame stato daugiau nei 3 milijonai žaidėjų. Žaidimas ne tik pritraukia įvairaus amžiaus žaidėjus, bet ir menininkus bei dizainerius, suteikdamas jiems neribotą plotą kūrybiškumui.

Minecraft does not lose its popularity

Sakoma, kad Roma nebuvo pastatyta per dieną, bet plytos buvo lipdomos viena po kitos. Minecraft žaidime blokas po bloko statysi savo miestus ir miestelius – tikrus ar įsivaizduojamus. Neribok savo vaizduotės ir statyk viską, ką tik gali sugalvoti. Visas Minecraft pasaulis yra tavo žaidimų aikštelė. Prisijunk prie vienos didžiausių bendruomenių žaidimų pasaulyje!

Fall Guys

Manei, kad Fall Guys praras savo populiarumą? Galvok iš naujo! Žaidimas neseniai pristatė puikų „Sonic“ temos atnaujinimą su naujais skinais ir žemėlapiais. Fall Guys žaidėjų bazė yra nesustabdoma. Žaidimas patenka į tobulų vakarėlio žaidimų kategoriją. Gali žaisti solo internete su žmonėmis iš viso pasaulio arba kartu su draugais.

Fall Guys

Fall Guys žaidimui nereikia, kad būtum profesionalus žaidėjas, gali tiesiog įsijungti ir žaisti, net jei ir nesi užkietėjęs geimeris. Dėl to Fall Guys yra puikus vakarėlių žaidimas, parodijuojantis įvairius žaidimų šou. Kam rūpi, ar esi vaikas, suaugęs, profesionalus žaidėjas, ar visiškas naujokas, nes galiausiai, Fall Guys privers tave rėkti, juoktis ir džiūgauti.

Outriders Worldslayer

Outriders Worldslayer

Jei esi looter-shooter žanro fanas ir pavargai nuo Division, Borderlands ir Destiny žaidimų, Outsiders yra kaip tik tai, ko tau reikia. Žinoma, žaidimo istorijos šiek tiek trūksta, tačiau jis žavi tuo, kas svarbiausia – žaidimo eiga, lootinimu ir nuostabia kova. Worldslayer papildinys pagerina tai, kas pagrindinį Outriders žaidimą pavertė tokiu nepakartojamu – jo fantaziją ir platų personažų pasirinkimą. Tai yra savybės, kurias vertina daugelis vaidmenų žaidimų žaidėjų, o Outriders šioje srityje tikrai išsiskiria iš kitų. Žaidime slypi daug potencialo ir daugelis žaidėjų tai pripažįsta!

Tai tik maža dalis žaidimų, kuriais geimeriai itin džiaugėsi rugpjūčio mėnesį. Nori pamatyti daugiau?

Spausk čia ir išnaršyk visą žaidimų kolekciją, kurioje rasi Marvel’s Spider-Man Remastered PC, F-1 22, The Quarry, Elden Ring ir net FIFA 23, kurį gali užsisakyti iš anksto!