Jei pastaruoju metu gyvenote po akmeniu ir nesekėte naujienų, turėtumėte žinoti, kad BlizzConline renginio metu Blizzard anonsavo WoW Classic Burning Crusade. Tai dar vienas modernus senojo WoW išplėtimo leidimas, kuris, pasak kūrėjų, turėtų pasirodyti dar šiemet. Turint omenyje ne tokį tolimą startą, žaidimo fanų bendruomnė lyg orą gaudė visas su žaidimu susijusias naujienas ir laukė pirmųjų žinių apie planuojamą beta testą. Nors daugelis tikėjosi WoW Classic Burning Crusade beta testo sulaukti vasarą (panašiai Blizzard pasielgė su WoW Classic beta), panašu, kad TBC Classic pasirodys ankščiau.

Daugelis World of Warcraft fanų pastebėjo, kad šią savaitę jų Battle.net paskyrą papildė galimybė į savo kompiuterį atsisiųsti naują failų rinkinį pavadintą “Burning Crusade Classic Beta”. Jį galite rasti prisijungę prie savo Battle.net paskyros, paspaudę ant žaidimo versijos pasirinkimo langelio. Pasirinkus šią versiją, Battle.net pradės žaidimo siuntimo procesą, tačiau jam pasibaigus „PLAY“ mygtukas bus neaktyvus.

Taip pat svarbu paminėti, kad toli gražu ne visi WoW žaidėjai gavo galimybę atsisiųsti naują žaidimo versiją. Panašu, kad šį kartą Blizzard nedalins beta kodų, o žaidėjai testui bus parenkami atsitiktine tvarka, su sąlyga, kad vartotojo valdymo paskyroje jūs esate pažymėję varnelę ir išreiškėte norą tapti WoW Classic Burning Crusade testuotoju. Jei to nepadarėte, rekomenduojame paskubėti!

Šis Blizzard siurprizas išties nustebino, o žaidimo fanų bendruomenė jau spirga iš nekantrumo. Daugelis fanų tikisi, kad toks netikėtas atnaujinimas reiškia, jog WoW Classic Burning Crusade beta testas startuos dar šią savaitę, su nauju serverių perkrovimu. Šiaurės Amerikos serveriuose gyvenantys žaidėjai jo sulauks šiandien, o europiečiai rytoj. Laikome savo prištus sukryžiavę ir tikimės, kad ši informacija pasitvirtins.

Jei norite tapti vienais iš pirmųjų žengiančių per vartus į Outland, būtinai papildykite savo Blizzard sąskaitą ir pratęskite World of Warcraft prenumeratą. Taip pat nepamirškite pažymėti varnelės Battle.net vartotojo valdymo langelyje.

Na, o jei smalsaujate ir norite apie WoW Classic Burning Crusade sužinoti daugiau, rekomenduojame peržiūrėti World of Warcraft: Burning Crusade Classic Deep Dive pristatymo įrašą iš BlizzConline 2021 vykusios konferencijos.