Jei esate Tom Clancy’s The Division 2 žaidimo fanas, apsidžiaugsite sužinoję, kad po ganėtinai ilgai užsitęsusios turinio sausros, žaidimas sulauks dar vieno milžiniško atnaujinimo. Tiesa, priešingai nei daugelis jūsų esate pratę, ši nauja turinio injekcija neatkeliaus šį pavasarį, o žaidėjus pasieks tik 2021 metų pabaigoje. Tiesa, iki tol Ubisoft planuoja pakartoti buvusius The Division 2 sezonus.

Kalbant apie naująjį The Division 2 papildymą verta atkreipti dėmesį, kad kol kas oficialios informacijos nedaug. Ubisoft tiesiog pasidalino savo planais ir paskelbė, kad su naujuoju žaidimo išplėtimu sulauksime „visiškai naujo žaidimo rėžimo bei naujos žaidimo progresijos sistemos“. Kūrėjai teigia, kad kol kas išplėtimo kūrybos procesas yra labai ankstyvoje stadijoje, tačiau jau netrukus turėtume sulaukti daugiau naujienų. Pasak Ubisoft, naujasis išplėtimas pristatys visiškai naują turinio tipą, o su juo kūrėjai tikisi paįvairinti The Division 2 žaismo mechaniką. Natūralu, kad fanų bendruomenė beveik iškart pradėjo spėlioti, kad tai gali būti naujas battle-royale rėžimas…

Bet kuriuo atveju, daugiau naujienų apie šį naują The Division 2 atnaujinimą turėtume kelių mėnesių bėgyje. Paprastai naujienos apie Ubisoft žaidimus skelbiamos didžiųjų žaidimų konferencijų metu, vasarą, tačiau tebesitęsiant pandemijai tikėtina, kad sulauksime atskiros Ubisoft žaidimams skirtos internetinės konferencijos.

Jei niekuomet nežaidėte The Division 2 – dabar puikus metas prisijungti prie bendruomenės. Iki naujos žaidimo turinio injekcijos Ubisoft sugrąžins senų žaidimo sezonų turinį įskaitant specialias užduotis, misijas ir panašiai. Taigi, tai puiki proga sužinoti visą žaidimo istoriją žaidžiant. Na, o seniems žaidėjams sugrįžtantys senieji The Division 2 sezonai taps puikia proga surinkti praleistas kosmetines gėrybes.

Jei ieškote pigios The Division 2 kopijos, būtinai u-meskite akį į mūsų pasiūlymus!