Jei esate Overwatch žaidimo fanas ir nekantraujate sužinoti daugiau apie planuojamą žaidimo tęsinį, turime jums puikių žinių. Overwatch 2 buvo anonsuotas dar 2019 metais, tačiau naujienų apie šį žaidimą fanams aiškiai trūksta. Šiuometinio BlizzConline metu, kūrėjai pasidalino keletu detalių apie naujojo žaidimo apimtis, tačiau pamiršo vieną svarbiausių žaidimo aspektų – žaidėjų tarpusavio kovas. Reaguojant į žaidėjų bendruomenės nepasitenkinimą, šią savaitę naujasis žaidimo direktorius Aaron Keller paskelbė, kad kitą savaitę Blizzard planuoja specialią prezentaciją. Jos metu Overwatch kūrėjai pasidalins naujienomis apie Overwatch 2 PvP.

Nors šiame Aaron Keller pranešime turinio nedaug, sužinojome, kad kitą ketvirtadienį, gegužės 20 dieną, Blizzard organizuos specialią 2 valandų trukmės transliaciją, kuri bus skirta Overwatch 2 PvP režimų apžvalgai. Pasak pranešimo, prezentacijos metu, žaidimo kūrėjų komanda, kartu  Overwatch Lygos žvaigždėmis, išsamiau pažvelgs į visus pasikeitimus, kurie džiugins fanus kartu su Overwatch 2 startu. Renginys bus transliuojamas gyvai, o jį stebėti galėsite žaidimo YouTube bei Twitch kanaluose.

Galime tikėtis, kad prezentacijos metu pamatysime naujus Overwatch 2 žaidimo žemėlapius, galėsime susipažinti su nauju PvP režimu ‘Push’ bei pažvelgti į žaidimo veikėjų balanso pokyčius. Kadangi transliacijos laikas sutampa su 5-uoju Overwatch gimtadieniu, galime laukti ir siurprizų, o fanų bendruomenė spekuliuoja, kad pagaliau išvysime ir pirmuosius naujus Overwatch 2 herojus.

Svarbu paminėti ir tai, kad kūrėjai neapsiriboja vien tiesiogine transliacija. Po jos, gegužės 24 dieną, Overwatch Reddit’e vyks speciali AMA sesija, kurioje kūrėjų komanda atsakys į visus fanų užduodamus klausimus.

Jei dar neturėjote progos išsamiau susipažinti su Overwatch 2 bei žaidimų kūrėjų planais,  ar tiesiog norite prisiminti ką kompanija kalbėjo šiuometinio BlizzConline metu, kviečiame užmesti akį į šią prezentaciją:

Kol kas Overwatch 2 starto datos neturi. Anksčiau Blizzard skelbė, kad Overwatch 2 ir Diablo 4 šiemet nepasirodys, tačiau fanai tikisi, kad žaidimo sulauksime 2022-ųjų pradžioje. Tikimės, kad šios spėlionės bus patvirtintos jau kitą savaitę.