„Sony“ 2022 m. birželio mėn. pristatys atnaujintą PS Plus prenumeratą. Naujoji 3 pakopų prenumerata yra atsakas į „Microsoft“ Xbox Game Pass. „Sony“ konsolių savininkams žadami geriausi dviejų ankstesnių „Sony“ abonementų – PS Plus bei PS Now privalumai ir ne tik! Nors pirmoji ir pigiausia pakopa, PS Plus Essential, bus lygiai tokia pati kaip ir ankstesnė PS Plus, kitos dvi daugiau dėmesio sutelks į žaidimus. Susidomėjai? Ar žinojai, kad gali užsiprenumeruoti bet kurią pakopą su pigesnėmis PSN dovanų kortelėmis?!

Spausk čia ir užsiprenumeruok naujus PS Plus su pigesnėmis PSN kortelėmis!

Pigesnis PS Plus su PSN dovanų kortelėmis

Bet kurią PS Plus pakopą gali užsiprenumeruoti tiesiai iš PSN Store, tačiau turėsi sumokėti visą kainą. Nori pigiau? Mūsų prekyvietėje gali rasti PSN dovanų kortelių mažesnėmis kainomis ir taip užsiprenumeruoti PS Plus pigiau. Viskas paprasta:

  • įsigyk pigesnę PSN dovanų kortelę Eneba prekyvietėje;
  • panaudok kortelę PSN Store;
  • užsiprenumeruok norimą PS Plus;
  • mėgaukis!

Kodėl verta prenumeruoti PS Plus?

PS Plus Extra turi tas pačias funkcijas, kaip ir senas geras PS Plus, o tai reiškia, kad gausi prieigą prie internetinio kelių žaidėjų režimo, išsaugojimą debesyje, nemokamus mėnesinius žaidimus ir nuolaidas PSN Store. Taip pat matysi iki 400 išskirtinių „Sony“ ir trečiųjų šalių žaidimų, kuriuos galėsi žaisti tiek PS4, tiek PS5. „Sony“ jau atskleidė žaidimus, kurie bus įtraukti į naująją prenumeratą, įskaitant tokius kaip God of War, Death Stranding, Demon’s Souls, Returnal, Marvel’s Spider-Man, Ghost of Tsushima ir NBA 2K22.

Bendradarbiaudami su „Ubisoft“, „Sony“ taip pat žada prie naujojo PS Plus įtraukti žaidimus iš Ubisoft+. Papildymas vadinsis Ubisoft+ Classics ir jau patvirtinta, kad tokie žaidimai kaip For Honor, Far Cry 3 ir Assassin’s Creed Valhalla bus prieinami nemokamai, įsigijus PS Plus Extra arba Premium. Tai tarsi vyšnia ant jau ir taip saldaus torto! Be to, teigiama, kad ši partnerystė yra tik pradžia ir, laikui bėgant, galėsi išvysti dar daugiau „Ubisoft“ žaidimų, kurie pasirodys naujajame PS Plus.

Trečioji ir pati brangiausia pakopa vadinasi PS Plus Premium ir turi tas pačias pagrindines funkcijas kaip ir ankstesnės, pigesnės pakopos. Tačiau ji brangesnė ne veltui. Čia tavęs laukia dar daugiau žaidimų! PS1, PS2 ir PS3 žaidimus bus galima žaisti streaming būdu. Iš viso su PS Plus Premium bus siūloma daugiau nei 700 žaidimų. Kai kurie kūrėjai netgi žada trofėjų palaikymą PS1 ir PS2 žaidimams.

Spausk čia ir užsiprenumeruok naujus PS Plus su pigesnėmis PSN kortelėmis!