Rugsėjo 30 dieną naujausias ir paskutinis Electronic Arts studijos kurtas FIFA žaidimas pasieks fizinių ir skaitmeninių parduotuvių lentynas. Nors EA ir nepanoro pratęsti FIFA žaidimo licencijos, tačiau jie negaili išteklių kuriant geriausią futbolo simuliatorių. Ar tai bus pati geriausia FIFA žaidimo versija? Yra tik vienas būdas sužinoti.

Užsisakyk FIFA 23 jau dabar!

Išbandyk pirmas ir gauk papildomų privalumų

Kylian Mbappe FIFA 23

Tie, kurie iš anksto užsisakys FIFA 23 Ultimate Edition, gaus galimybę išbandyti žaidimą keliomis dienomis anksčiau. Be to, yra keletas papildomų pliusų, įtrauktų į išankstinį užsakymą, kurie tikrai pagerins FIFA Ultimate Team režimo patirtį. Futbolo gerbėjai turės galimybę net penkis FUT mačus pasidžiaugti bei pasinaudoti FIFA 23 viršelį puošiančios PSG žvaigždės Kylian Mbappe talentais. Taip pat gausi atsitiktinį nekeičiamą žaidėją, kurį galėsi įtraukti į savo FUT komandą bei homegrown talent Career režimui, kuris turi potencialą tapti tikra futbolo superžvaigžde. Bonusai skirsis priklausomai nuo to, kurią FIFA 23 versiją užsisakysi iš anksto. Pavyzdžiui, Ultimate Edition suteiks papildomų FUT taškų, kurie tikrai pravers perkant žaidėjus. Atkreipk dėmesį, kad kai kurie išankstinio užsakymo pliusai galios tik iki rugpjūčio 22 d., todėl jei jų nori, paskubėk!

Ar HyperMotion2 sukurs geriausią FIFA žaidimą?

Atrodo, kad kiekvienais metais mes, žaidėjai, esame nepatenkinti FIFA žaidimų atnaujinimais arba, tiksliau, jų trūkumu. Tiesą sakant, patobulinimai gali atrodyti nedideli, tačiau jie turi didžiulį poveikį daugeliui žaidimo aspektų. Praėjusiais metais FIFA perėjo prie naujos kartos konsolių su naujomis HyperMotion ir Machine Learning technologijomis, kurios pagerino judėjimą ir dirbtinį intelektą. Toliau plėtodami šią technologiją su HyperMotion2, kūrėjai žada sklandesnį ir natūralesnį judėjimą. Galėsi atšaukti driblingus ir lengviau pakeisti judėjimo kryptį, taip kurdamas naujas galimybes ir taktikas. Dar vienas animacijų atnaujinimas iš pirmo žvilgsnio atrodo nereikalingas, tačiau tai praktiškai pakeičia ne vieną žaismo elementą.

Cross-play ir moterų klubai

Cross-play buvo funkcija, kurios FIFA gerbėjai prašė, o EA jau bandė ją įdiegti kai kuriuose žaidimo režimuose FIFA 22 ciklo metu. Šiais metais tai yra oficialu – su savo draugu galėsi varžytis bet kurioje platformoje – asmeniniame kompiuteryje, Playstation ar Xbox, visuose 1v1 žaidimo režimuose. 

FIFA 23 Women's Clubs

Cross-play nėra vienintelė naujovė FIFA žaidime. Pirmą kartą futbolo žaidimų istorijoje moterų futbolo klubai atsiduria dėmesio centre! EA pristato FIFA 23 FA moterų superlygą ir Prancūzijos 1 diviziono Féminine. Jie taip pat teigia, kad ateityje žaidėjai gali tikėtis sulaukti daugiau lygų. Be to, žaidime taip pat bus FIFA moterų pasaulio čempionato režimas. O kalbant apie pasaulio čempionatą…

FIFA Pasaulio Taurė Katare

Taip, FIFA 23 pristatys ir artėjantį pasaulio čempionatą, kuriame galėsi žaisti už savo mėgstamiausią nacionalinę komandą. Tai nuostabi žinia, nes pasibaigus pasaulio čempionato rungtynėms visada norisi įsijungti FIFA. Ir tuo atveju, jei tavo mėgstamiausia komanda nelaimės, visada galėsi atkeršyti FIFA žaidimo stadione. Mes tikrai taip darome.

Iš anksto užsisakyk FIFA 23, gauk papildomų bonusų ir žaisk žaidimą anksčiau nei kiti. Įsigyk tiesiogiai asmeniniam kompiuteriui už mažesnę kainą arba sutaupyk krūvą pinigų pasinaudodamas PlayStation ir Xbox dovanų kortelėmis. Kamuolio padavimas į aikštelę numatomas jau rugsėjo pabaigoje.