Ar nepavargai nuo didžiulių atvirojo pasaulio žemėlapių, nesuskaičiuojamų menkniekių, kuriuos reikia surinkti, pasenusios formulės ir formato bei šalutinių misijų, kurios atrodo kaip tuščias laiko švaistymas, o ne žaidimo istorijos, pasaulio ar veikėjų charakterių papildymas? Jei AAA žaidimus plieki vieną po kito, o indie žanrą nurašai į paraštes, žmogau, tu praleidi nuostabius žaidimus, kurie nė kiek nenusileidžia didžiausioms kompiuterinių žaidimų franšizėms.

AAA žaidimai kartais atrodo lyg būtų sukurti paskubomis, tik tam, kad papildytų rinką dar vienu kasmetiniu leidimu, ar ne? Ar nepasiilgsti kūrybiškumo, laisvės ir žaidimų, sukurtų su meile? Pasinerk į indie šedevrus, kurie ne tik geba konkuruoti su pačiais populiariausiais žaidimais, bet gimė iš aistros žaidimams.

Spausk čia ir pažiūrėk ką tau paruošė indie žanras!

Among Us

Among Us

Gal žaisti ir neteko, bet tikrai apie jį girdėjai. Among Us išpopuliarėjo per vieną naktį, kai žaidėjai jį atrado, išbandė ir suprato, koks tai įdomus žaidimas. Ir taip, žaidimas yra be galo linksmas. Neabejotinai įkvėptas klasikinio Jon Carpenter paranoją keliančio šedevro The Thing, Among Us, kaip ir Monopolis, gali sugriauti draugystes bei santykius, tačiau tai tik maža kaina, kurią verta sumokėti už puikiai praleistą laiką!

Įsigyk Among Us pigiau!

Stardew Valley

Stardew Valley

Ar prisimeni laikus, kai ūkininkavimo žaidimai buvo tikra sensacija socialinių medijų platformose? Kai turėjai keltis vidury nakties, kad nupjautum javus ar pašertum gyvulius? Na, tos dienos jau praeityje, bet jei pasiilgai tokio stiliaus žaidimo ir nori prisiminti senus laikus, Stardew Valley tam puikiai tiks. Šis žaidimas yra ne tik nostalgijos dozė, bet ir fantastiškas indie perliukas, užaugintas su meile ir aistra žaidimams. Net jei Stardew Valley nėra panašus į tavo įprastai žaidžiamus žaidimus, turėtum jį išbandyti. Kodėl? Nes jis iš tiesų nuostabus. O ar žinojai, kad jį sukūrė vos vienas žmogus?

Išbandyk Stardew Valley pigiau!

Death’s Door

Death's Door

Įsivaizduok, kad tavo darbas nuo ašuonių iki penkių nėra dokumentų skaitymas, dalyvavimas nuobodžiuose susitikimuose ar duomenų analizavimas. Vietoj to, tu renki sielas ir padedi joms iš vienos egzistencijos patekti į kitą. Toks tas Death‘s Door. Tačiau tai, kas prasideda kaip dar viena diena darbe, staiga virsta nuostabiu izometriniu Metroidvania tipo nuotykiu, kur nuo tavęs priklauso daugiau nei įsivaizduoji. 

Padėk sieloms, įsigyk Death’s Door pigiau!

Unpacking

Unpacking

Palauk, ką? Žaidimas, kuriame reikia persikraustyti ir išpakuoti dėžes? Kas per… Kas tai sugalvojo?! Niekam nepatinka pakuoti daiktų! Ar jie tikrai galvojo, kad kas nors norės tai žaisti? O taip! Unpacking yra indie žanro perliukas, kuris paprastu namų ruošos darbu, persikraustymu iš vieno namo į kitą, pasakoja jautrią istoriją. Unikalus pasakojimo stilius ir maniera leidžia žaidėjui susitapatinti su neįvardyta veikėja per mažus daiktus, smulkmenas ir gyvenimo prisiminimus, taip primindamas apie paties žaidėjo išaugtus ir paliktus daiktus, ar tuos menkniekius, kuriuos pasiėmė į kitą savo gyvenimo tarpsnį. Unpacking yra tikrai stiprus ir jautrus šedevras.

Išsipakuok pigiau!

Bet palauk, tai dar ne viskas! Pasinerk į visą Indie šedevrų kolekciją, atrask meilės ir aistros kupinus žaidimus ir pamatyk kaip atrodo žaidimai, sukurti turint visišką kūrybinę laisvę.

Spausk čia ir atrask indie šedevrus.