Jei mėgstate keistus co-op žanro žaidimus, tikriausiai jau girdėjote apie Human: Fall Flat. Tai ypač populiarus co-op platformeris, kuris užgimė lietuviškoje žaidimų studijoje No Brakes Games. Žaidimas originaliai pasirodė 2016 metais ir sulaukė gausios bendruomenės liaupsių, o kūrėjai jį nuolat tobulina iki pat šių dienų. Šią savaitę, No Brakes Games studija paskelbė, kad netrukus planuoja išleisti naują žaidimo versiją, kuri bus skirta PlayStation 5 bei Xbox Series X/S konsolėms.

Pasak kūrėjų, naujoji versija pasirodys „netrukus“ ir pristatys ne vieną puikią naujovę. Naujosios kartos Human: Fall Flat ne tik sulauks naujoms konsolėms skirtos versijos tačiau ir šviežio turinio injekcijos – naujo Forest lygio, naujų bendruomenei skirtų renginių bei konkursų, kosmetinių gėrybių ir panašiai.

Jei sukate galva, ar verta Human: Fall Flat įsigyti iš naujo, nesisielokit. Pasak kūrėjų, visi kurie Human: Fall Flat spėjo įsigyti PS4 ar Xbox One konsolėse, žaidimą į savo naują konsolę galės atsisiųsti visiškai nemokamai. Negana to, kūrėjai pažadėjo, kad tai tik pradžia, o žaidimo bendruomenė nemokamo turinio injekcijomis bus lepinama ir ateityje.

Per eilę metų Human: Fall Flat tapo vienu iš populiariausių co-op žanro žaidimų, o tai išties didelis pasiekimas ne tik studijai, tačiau ir visai lietuviškų žaidimų industrijai. Pasak naujausių skaičių, Human: Fall Flat jau pardavė daugiau nei 25 milijonus kopijų įvairiose žaidimų platformose! Jei niekuomet neturėjote progos išmėginti šio nuostabaus žaidimo, būtinai užmeskite akį į mūsų pasiūlymus.