Su nauja Hitman žaidimų serija dirbantys IO Interactive pateikė siurprizą. Kompanija anonsavo naują žaidimą, kurio centrinė figūra – legendinis Britų slaptosios žvalgybos agentas Bondas. Džeimsas Bondas. Naujasis projektas kol kas pavadintas Project 007, o kūrėjai teigia, kad tai visiškai naujas žaidimas, kuris papasakos legendinio agento tapimo 007 istoriją.

Skamba intriguojančiai? Užmeskite akį į pirmąjį žaidimo filmuką:

Pasak informacijos, naujasis žaidimas kuriamas naudojantis Glacier varikliuku, kuris buvo naudojamas ir IO Interactive kuriamiems Hitman žaidimams. Apie naująjį projektą kol kas žinome tik tiek, kad prie jo dirbs ne tik IO Interactive komanda, tačiau ir MGM bei Eon Productios kompanijos – abi jos dirbo su bent keliomis vaizdo žaidimų adaptacijomis, tačiau reta jų buvo ypač kokybiška. Vis tik IO Interactive kurti Hitman žaidimai suteikia pagrindo džiūgauti ir tikėtis geros Džeimso Bondo adaptacijos.

Taip pat verta paminėti ir tai, kad Project 007 nėra galutinis žaidimo pavadinimas, tad tikėtina, jog ateityje jis pasikeis. Tačiau pati žaidimo idėja kisti neturėtų. Pranešimas skelbia, kad naujasis žaidimas papsakos istoriją, kaip garsusis agentas užsitarnavo savo 00 agento statusą.

Paskutinį kartą Džeimsą Bondą kompiuterinio žaidimo formate galėjome išvysti 2012 metais. 007 Legends žaidimas nebuvo ypač sėkmingas, tad kartelė, kurią teks peršokti naujosios adaptacijos kūrėjams nėra ypač aukšta. Turint omenyje tai, kad Hitman žaidimo mechanikos ypač puikiai priliptų žaidimui apie šnipus, tai teikia vilčių, kad sulauksime išties puikaus produkto.

Daugiau informacijos apie Project 007 galite rasti oficialiame žaidimo puslapyje. Na, o tiems, kurie dar neturėjo progos susipažinti su IO Interactive gebėjimais, siūlome išmėginti senuosius Hitman žaidimus. Neabejojame, kad liksite nustebinti.