Eksperimentinis Obsidian studijos žaidimas Grounded nestabdo. Šiemet startavęs išgyvenimo žanro žaidimas parodė puikius rezultatus – per pirmąsias 48 valandas Steam’e, žaidimas pardavė daugiau nei 1 milijoną kopijų. Dabar, kai nuo starto praėjo keletas mėnesių, kūrėjai skelbia, kad Grounded peržengė 5 milijonų žaidėjų ribą.

Vis tik čia svarbu paminėti, kad tai ne parduotų kopijų skaičius. Jei nežinojote, prieš porą metų Microsoft kompanija įsigijo Obsiadian studiją, o naująjį jų žaidimą Grounded galime rasti ir Xbox Game Pass žaidimų bibliotekoje. Tai reiškia, kad didelė dalis iš minėtųjų 5 milijonų, žaidimą parsisiuntė būtent ten.

Nors žaidėjų pasidalinimo procentą nuspėti sunku, galime tvirtai teigti, kad Grounded vis dar be galo populiarus pirkinys. Žaidimas nuolat pasirodo geriausiai parduodamų Steam žaidimų topuose, o šią savaitę startavęs naujas žaidimo atnaujinimas turėtų dar labiau pagerinti pardavimų skaičius.

Jei dar negirdėjote, Grounded pasipildė nauju išplėtimu The Koi Pond, kuris į žaidimą įnešą galybę puikių vandens tematikos naujovių – nauji padarai, naujos mechanikos ir dar didesnė laisvė eksperimentuoti.

O čia The Koi Pond atnaujinimo pristatomasis filmukas:

Jei susidomėjote, būtinai užmeskite akį į mūsų kainas. Turime puikių pasiūlymų ne tik Grounded žaidimui, tačiau ir Xbox Game Pass kortelėms.