Galbūt kalendorinis pavasaris ir baigėsi, o žaidimų industrija susiruošė atostogauti, tačiau tai nieku gyvu nereiškia, kad nustojome ar nustosime žaisti. Geimerius vis dar džiugina žaidimai pasirodę pavasarį ar net paskutinėmis žiemos dienomis. Ar tai stebina? Visiškai ne, mat 2022 metų pradžia pradžiugino iš ties įspūdingais žaidimais, kuriuos pereiti prireiks tikrai daugiau nei kelių valandų. Nori sužinoti ką geimeriai žaidė pavasarį?

Spausk čia ir žaisk geriausius 2022 metų pavasario žaidimus.

Elden Ring

Elden Ring

Ar tai, kad Elden Ring tapo vienu populiariausų pavasario žaidimų ką nors stebina? Naujausias „FromSoftware“ šedevras jau buvo nupirktas 13,4 milijono kartų ir vis dar lieka perkamiausiu 2022 metų žaidimu. Ir iš tiesų, Elden Ring yra šedevras. Nesvarbu, mėgsti Souls žanrą ar ne, Elden Ring nesiruošia žaidėjų laikyti už rankos ir atveria platų, atvirą pasaulį, kurį tyrinėjant pajunti tikrą nuotykio skonį. Kol dauguma modernių žaidimų rodo tam tikrą kelią, kuriuo turi sekti, Elden Ring įmes tave į atšiaurų pasaulį, kuriame išgyvensi tik savo įgūdžių ir valios dėka.

God of War

God of War

Pasirodęs PlayStation 4 konsolėse, God of War išsyk tapo ne tik vienu geriausių PS4 eksliuzyvų, tačiau ir vienų geriausių kada nors sukurtų žaidimų. Jis ne tik prikėlė Kratos iš gūdaus pensijinio miego, tačiau ištisą šviežiai iškeptų geimerių kartą supažindino su žiauriu, tačiau visų mylimu Karo dievu. Kol PlayStation turėtojai talžė tamsiuosius elfus, milžinus ir Valkirijas, geimeriai kitose platformose galėjo tik pavydėti. Tačiau šios pavydo scenos galiausiai baigėsi sausį, kai God of War pasirodė PC platformoje. Iki pat šios dienos tai yra vienas žaidžiamiausių žaidimų asmeniniuose kompiuteriuose. Jei tavo kompiuteryje dar nesisuka God of War, žmogau, praleidi iš tiesų meistriškai sukaltą žaidimą!

Tiny Tina’s Wonderlands

Tiny Tina's Wonderlands

Pirmą sykį Tiny Tina debiutavo kaip Borderlands DLC, tačiau neilgai truko, jog mažosios padaužos charizma pavergtų geimerių širdis. Visai nenuostabu, jog Tiny Tina sulaukė jai pačiai skirto žaidimo, kuris sumaišo geriausias Borderlands žaidimo detales bei humorą, Dungeons and Dragons temas ir prie ekrano prikaustančias looter-shooter mechanikas. Dauguma fanų tikina, jog Tiny Tina’s Wonderlands yra geriau nei pati Borderlands serija. Ar jie teisūs? Įsitikinti gali tik pažaidęs.

GhostWire: Tokyo

GhostWire: Tokyo

Nors dauguma vaizdo žaidimų kritikų GhostWire: Tokyo liko nepatenkinti, geimerių ir žurnalistų nuomonės išsiskyrė. Tuščias, tik vaiduoklių kupinas ir rūke skendintis Tokijas pavergė geimerius Japonijos folklore sutinkamomis dvasiomis. Apsiginklavę magišku lanku ir įvairiais burtais, žaidėjai leidosi atkapstyti paslaptis ir įminti Japonijos sostinę gaubiančias mįsles, stodami į kovą su beveidėmis dvasiomis ir glostydami vienintelius išlikusius keturkojus Tokijo gyventojus. Jeigu pasitiki kolegomis geimeriais ir mėgsti susiremti su vaiduokliais, GhostWire: Tokyo gali būti kaip tik tau!

Daugiau geriausių 2022 metų pavasario žaidimų rasi paspaudęs čia.