Fortnite užkuria gerą nuotaiką ir visą salą paverčia didžiuliu vakarėliu! Vibin’ yra 3-ojo Fortnite sezono pavadinimas ir tema. Realybės medis pražydo ir jis ne tik primena planetą iš Avataro, bet ir apšviečia salą vakarėlio spalvomis: neoninėmis mėlyna ir purpurine! Užsidėk savo vakarėlio kepuraitę ir įsijunk gerą nuotaiką! Bilietai parduodami su V-bucks ir mes turime tau specialų pasiūlymą!

Spausk čia ir įsigyk bilietus bei vakarėlio kostiumus su pigesniais V-bucks!

Vakarėlis pačiame įkarštyje!

Fortnite festivalyje nenuobodžiausi, čia gausu naujų veiklų ir grobio. Gerbėjų pamėgti Ballers grįžta su naujomis ir be galo šauniomis ypatybėmis, pvz., plūduriavimu vandenyje ar važinėjimu amerikietiškais kalneliais! Žaidėjai taip pat galės prisijaukinti laukinius gyvūnus ir ant jų ne tik keliauti, bet ir naudoti juos kovai naujais bei senais ginklais. O gal sugalvosi palenktyniauti ant šerno ar vilko nugaros?

Fortnite Vibin'

Vakarėlis taip įsisiautėjo, o muzika buvo tokia garsi, kad net patraukė Imperijos dėmesį. Taip, grėsmingasis Sitų Lordas ir populiariausias bei pop kultūroje puikiai atpažįstamas piktadarys prisijungia prie Fortnite personažų gretų! Ar girdi, kaip skamba imperatoriškasis maršas? Ne kas kitas, o pats Darth Vader atkeliavo į Fortnite, o šį naują skiną ir tave skiria vos keli V-Bucks!

Daktarui Jones taip pat įdomu, kas vyksta šiame naujame sezone, tad visame pasaulyje žinomas, fedorą dėvintis ir botagu pliaukšintis archeologijos profesorius pasiruošęs naujiems tyrinėjimams! Prie Indie prisijungė Evie, Snap, Adira Stormfarer, Malik ir Sabina. Kai kurie iš jų turi pilnai modifikuojamus skinus, todėl tavo vakarėlio kostiumas tikrai išsiskirs iš minios!

Fortnite Season 3 skins

Realybės medis, kurį jau minėjome, ne tik puikiai atrodo, bet ir augina grobį. Pasodink realybės sėklą, išaugink realybės sodinuką, kurį kas kart apžiūrėdamas rasi vis geresnį grobį! Nenuleisk rankų, kol sodinukai išaugins retą Mythic klasės grobį.

Nori pašėlti? Nepraleisk progos prisijungti prie Fortnite vasaros fiestos pigiau, nes turime tau specialų V-bucks pasiūlymą! Pirk atskirus skinus arba visą sezono abonementą! Susitikime vakarėlyje!

Spausk čia ir su pigesniais V-bucks įsigyk vakarėlio kostiumą žema kaina!