Ar įdomu, kokie žaidimai buvo patys žaidžiamiausi birželio mėnesį? Na, gal ir neturėjome daug naujai išleistų žaidimų, bet dėl to tikrai nenustojome geiminti. Kai kurie žaidėjai pasinėrė į Souls žanrą su Elden Ring, kiti pasiryžo įkurti savo Juros periodo parką. Smalsu, kokie kiti žaidimai buvo itin populiarūs birželio mėnesį?

Spausk čia ir sužinok! Nepamiršk prigriebti vieno ar net kelių žaidimų, nes geriausių praleisti nevalia! Šie žaidimai ne veltui tapo populiariausiais. Netiki? Štai keletas jų:

Elden Ring

Elden Ring

Elden Ring ir toliau tęsia populiariausio žaidimo karjerą. Ar tai bent kiek stebina? Žaidimas sulaukė aukščiausių įvertinimų, buvo tituluotas šedevru ir greičiausiai gaus metų žaidimo apdovanojimą. Nors daugelis žaidėjų vis dar nedrįsta išbandyti Souls žaidimų, Elden Ring žaidime sukurtas atviras pasaulis leidžia žaidėjams pasirinkti su kuriais monstrais susigrumti, o nuo kurių laikytis atokiau, tad vis daugiau žaidėjų neatsilaiko pagundai išbandyti sudėtingumu pagarsėjusį Souls žanrą. 

Prehistoric Kingdom

Prehistoric Kingdom

Ar pamatęs „Juros periodo parką“ ar „Juros periodo pasaulį“, norėjai turėti nuosavą zoologijos sodą su jame augančiais dinozaurais? Štai tavo šansas! Nors tai nėra tikras priešistorinis zoologijos sodas (jei toks kada ir bus), Prehistoric Kingdom yra puikus žaidimas, kuris išpildys visas tavo dinozaurų svajones. Be to, žaidimas turi platų statybų įrankį, kuris leidžia formuoti visą kraštovaizdį su kalnais, ežerais, upėmis ir slėniais bei pastatyti tokį parką, kokį gali įsivaizduoti. Na, ko dar lauki?

Dune: Spice Wars

Dune: Spice Wars

Dešimtajame dešimtmetyje Dune RTS žaidimai buvo laikomi vienais geriausių šio žanro žaidimų. Nors vėl įsijungti senąjį Dune žaidimą vis dar įmanoma, nes net šiuolaikiniuose kompiuteriuose pikselių grafika žavesio nepraranda, tai nėra būtina. Neseniai išleistas Dune: Spice Wars sugrąžina realaus laiko strategiją į Arakio planetą. Sukurtame pagal Franko Herberto to paties pavadinimo mokslinės fantastikos šedevrą, Dune: Spice Wars žaidime keturios skirtingos frakcijos kovoja dėl dykumos planetos, kurioje gausu vieno vertingo išteklio – Specijos, užėmimo. Ar užvaldysi Kopą?

Žinoma, yra ir daugiau žaidimų, nuo kurių žaidėjai niekaip negalėjo atsitraukti, tačiau atvertę visas kortas, išsklaidysime intrigą, ar ne? Spausk čia ir pamatyk Eneba MVP kolekciją bei sužinok, kurie žaidimai buvo patys populiariausi birželio mėnesį.