Jei namuose turite PlayStation VR įrenginį, turime puikių naujienų. Vakar Sony pažėrė gausybę naujų PS VR žaidimų anonsų skirtų PlayStation 4 ir PlayStation 5 žaidėjams, o tarp jų ir 16 metų senumo klasika Doom 3. Pasak pranešimo, iš viso sulauksime net 6 naujų virtualios relybės žaidimų, kurie pasirodys dar šiemet.

Štai Doom 3 VR pristatomasis filmukas:

Pasak naujienų, žaidėjai virtualioje realybėje galės peržaisti visą Doom 3 žaidimą. Tai reiškia, kad sulauksime ne tik pagrindinio žaidimo, tačiau ir dviejų vėliau pasirodžiusių Doom 3 išplėtimų – Resurrection of Evil bei The Lost Mission. Kūrėjai teigia, kad žaidas turės atnaujintą grafiką ir efektus. Be to, Doom 3 bus papildytas virtualiai realybei skirtomis mechanikomis, kurios leis žaidėjams palenkti galvą ir pažiūrėti kas slepiasi už kampo, patikrinti savo šovinių ir skydų atsargas žvilgtelint į riešą ir panašiai.

Pasak Sony, Doom 3 VR debiutuos kovo 29 dieną ir veiks tiek su PlayStation 4 VR įrenginiais tiek su kitąmet pasirodysiančia PlayStation 5 virtualios realybės įranga.

Žinoma, Doom 3 nebuvo vienintelis žaidimas anonsuotas virtualiai realybei. Sony taip pat pasidalino žiniomis apie After The Fall žaidimą, kuris turėjo pasirodyti dar pernai. Taip pat sulaukėme I Expect You To Die 2 anonso, kuris skirtas virtualius pabėgimo kambarius mėgstantiems žaidėjams. Naujų žaidimų sąraše taip pat išvydome Fracked, Song in the Smoke ir Zenith: The Last City. Visi šie projektai atrodo labai intriguojančiai, tad jei smalsu, kviečiame užmesti akį į jų pristatomuosius filmukus žemiau.

After the Fall

I Expect You To Die 2

Frecked

Song in the Smoke

Zenith: The Last City

Panašu, kad 2021-ieji bus išties geri metai PlayStation VR fanams. Svarbu pabrėžti, kad tai tik pirmieji žaidimų anonsai, tad tikėtina, jog artėjant PS5 VR įrenginio startui jų bus dar daugiau. Laikas papildyti savo PlayStation sąskaitas ir pasiruošti!