Vasara baigėsi. Ar jau nusiteikei darbui, mokyklai ir kasdienei rutinai? Tačiau ar tikrai geimerio gyvenimas įsisuka į rutiną, kai kasdien gali kautis su drakonais, vienas stoti prieš negyvųjų armijas, statyti miestus, erdvėlaivius ir tyrinėti pačius tolimiausius visatos kampelius? Leisk savo alter ego grįžti į kasdienį ir nuobodų gyvenimą, o tavo, kaip žaidėjo, pareiga grįžti prie žaidimų. Tam ir skirtas Eneba Back to Gaming išpardavimas – žaisti vienus geriausių kada nors sukurtų žaidimų!

Pasinerk į  Back to Gaming išpardavimą! Žaisk Minecraft, Cyberpunk 2077, Vampire: The Masquerade – Swansong ir daug kitų populiarių žaidimų!

Dragon Ball Xenoverse 2

Dragon Ball Xenoverse 2 yra pamėgtas kiekvieno Dragon Ball gerbėjo. Išgyvensi pagrindinę istoriją savo pasirinkto veikėjo akimis ir galėsi keliauti laiku atgal, kad sudalyvautum nepamirštamuose Dragon Ball Z mūšiuose. Piktadariai bando sujaukti laiko juostą, o praeityje laimėtos kovos gali turėti visai kitokią baigtį. Padėk Gokui ir Z kovotojams įveikti naują grėsmę ir išsaugoti Dragon Ball laiko juostą.

Dragon Ball Xenoverse 2

Xenoverse 2 siūlo didžiulį klasikinių ir naujų personažų pasirinkimą, apimantį visas anime serijos eras. Kūrėjai atnaujina žaidimą įvairiausiais papildiniais, pridėdami veikėjus net iš Dragon Ball Super serijų. Gali žaisti solo arba išbandyti savo jėgas internete su sukurtu personažu arba bet kuo iš Dragon Ball visatos. Xenoverse 2 beveik atstoja Dragon Ball MMO ir net praėjus keliems metams po žaidimo išleidimo, vis dar yra liaupsinamas ir mylimas DBZ gerbėjų.

Middle-earth: Shadow of War

„Žmogus paprastai į Mordorą neįžengia“, – sakė Boromiras per Žiedo draugijos susitikimą. Matyt jis niekada negirdėjo apie Talioną. Nors kelionė į tamsias Middle-earth žemes nebus lengva, tavo galios dominuoti ir priversti orkus paklusti tavo valiai pravers nesibaigiančiame keršte prieš Tamsos Valdovą ir jo Nazgulus.

Middle-earth: Shadow of War

Išplėsdamas atvirą Middle-earth žemėlapį ir toliau remdamasis stipriosiomis serijos pusėmis, Shadow of War tęsia Taliono ir Celebrimboro istoriją. Nors tavęs laukia puiki pagrindinė istorija, kurią reikia sekti, serijos žavesys yra Nemesis sistema, kurios dėka kiekvienas susitikimas su priešu bus unikalus ir niekada neatrodys toks pat. Su ja galėsi leistis į savo sukurtus nuotykius ir išgyventi savo istoriją. Pasiruošk daugybei bemiegių naktų, nes keršyti orkui, kuris tave nužudė, norėsi dar ir dar!

DOOM

Doom 2016

Rinkoje, pilnoje sudėtingų istorijų, atvirų pasaulių, pasikartojančių papildomų užduočių ir nesibaigiančių kolekcionuojamų daiktų sąrašų, Doom yra tarsi gaivaus oro gūsis. Sunki diena darbe ar mokykloje? Pirmyn kautis su demonais! Doom grįžta prie pagrindų ir siūlo paprastą, nesudėtingą veiksmą. Padėjęs paties žanro pamatus 1993 m. ir sugrįžęs į mūsų kompiuterių ekranus 2016 m., pirmojo asmens šaudyklės senelis visus pribloškė beprotiškai greitu veiksmu, žiauriomis kovomis ir demonų žudymo karštine. Doom yra puikus žaidimas bet kokiai progai norint tiesiog atsipalaiduoti, pabėgti nuo rutinos ar grįžti laiku atgal ir patirti pirmojo asmens šaudyklės žanro ištakas su šiuolaikiškumo prieskoniu.

Back to Gaming išpardavimas jau prasidėjo. Nuolaidos siūlomos tokiems žaidimams kaip Assassin’s Creed: Origins, Dead by Daylight, The Sims 4, F1 22 ir daugybei kitų.