Tik nesakyk, jog pamiršai, kad mėnesio galas Eneba prekyvietėje skirtas pigiems žaidimams? Jeigu taip atsitiko, draugiškai primename, kad tavęs laukia fantastiški AAA žaidimai, kurie kainuos pigiau negu dienos pietūs. Prie jų pabarstėme ir keletą indie scenos perliukų, bei klasikinių žaidimų, tad ką žaisti atras kiekvienas. Kaip tau toks pasiūlymas? Patinka? 

Tuomet spausk čia ir papildyk žaidimų biblioteką pigiais žaidimais.

Kaip visada, nežinantiems ką rinktis turime keletą rekomendacijų. Pasiruošę?

Dying Light: The Following – Enhanced Edition

Žaidimų industrijoje knibždėte knibžda zombių žanro žaidimų, kad atrodo, jau nuo jų pavargome, tiesa? Bet kartais įvyksta taip, jog iš niekur išdygsta žaidimas, kuris pavargusią geimerio sielą įkvepia šviežiais oro gūsiais. Taip, mes kalbame apie Dying Light! Galbūt žaidimas ir negali pasigirti pačia geriausia istorija ar pačiais įdomiausiais personažais, tačiau visus debesis Dying Light padangėje prasklaido esminiai žaidimo elementai. Omenyje turime kvapą gniaužiantį parkūrą ir artimos kovos mechanikas. O kai žaidime nusileidžia saulė, iš savų slėptuvių iššliaužia dar pavojingesni priešai. Patikėk mumis, jie nenustygs vietoje ir neleis tau atsikvėpti. Kita vertus, tai yra puiki mechanika, mat ji leis tau improvizuoti, keisti žaidimo taktiką, stilių bei prisitaikyti prie susidariusios situacijos.

Jeigu yra viena esminė žaidimo detalė, dėl kurios verta žaisti Dying Light, tai, be abejonės, yra parkūras. Pagardink jį ginklų kūrimo mechanika ir šokinėdamas nuo vieno stogo ant kito kapok zombių galvas į kairę ir dešinę. Ši patirtis verta kiekvieno cento!

Tekken 7

Tekken serija išgarsėjo dar PS1 laikais ir iki šiandien yra laikoma vienu iš muštynių žanro etalonu. Serija visuomet pasižymėjo tiksliais mygtukų paspaudimais ir technišku žaismu, tačiau tai nieku gyvu nereiškia, jog turi būti muštynių žaidimų profas. Tekken 7 su mielu noru atveria duris ir naujokams bei siūlo visko išmokti nuo nulio. Nors žaidimas labiausiai mėgstamas įgudusių žaidėjų, naujokai ras kur lavinti naujai įgytus įgūdžius bei galės pasidžiaugti įmantriais personažais ir jų kostiumais. Taip, šiame žaidime gali būti panda! Turbūt kiekvienas geimeris yra girdėjęs Tekken vardą, tačiau tikrai ne kiekvienas yra jį žaidęs. Štai tavo proga išbandyti vieną iš geriausių muštynių žanro žaidimų!

Fortnite skinai

Ei, nori pasipuošti pigiais Fortnite skinais? Pažiūrėk ką turim! Šioje kolekcijoje rasi keletą įspūdingų, superherojų tematikos Fortnite kosmetinių detalių. Parodyk kitiems žaidėjams savo stilių ir skonį bei praturtink žaidimą naujais kosmetiniais elementais. Ar dar reikia kažką pridurti? Pirmyn, čiupk Fortnite skinus kol šie pigūs!

Ace Combat 7: Skies Unknown

Naujas Tomo Kruzo Top Gun Maverick buvo žiauriai kietas, ar ne? Ar po visų naikintuvų kovų ir manevrų tavo gyslomis vis dar teka adrenalinas? O, žmogau, turim žaidimą kaip tik tau! Ace Combat 7 sukels panašius pojūčius, tik šį kartą ne tik stebėsi, bet ir dalyvausi pats. Kai kurios žaidimo mechanikos naujokams, kurie nori greitų susišaudymų lekiant reaktyviniu greičiu, gali pasirodyti sudėtingos ir komplikuotos, tačiau žaidimas apdovanos tuos, kurie bus pakankamai kantrūs išmokti visus žaidimo niuansus. Skrendam?

Ir kaip visuomet, čia atskleidėme tik mažytę dalį žaidimų, kuriuos rasi kolekcijoje. Štai dar keli: