Pirmoji naujojo Assassin’s Creed Valhalla žaidimo savaitė negalėjo būti geresnė. Ubisoft paskelbė, kad naujasis serijos žaidimas pagerino visus pirmosios savaitės pardavimų rekordus ir tapo geriausiai startavusiu Assassin’s Creed žaidimu visoje serijoje. Tiesa, žaidimo leidėjai neatkleidė tikslaus parduotų kopijų skaičiaus.

Jei įdomu, kodėl vikingų pasaulis pritraukė tokią didžiulę auditoriją, paaiškinimų toli ieškoti nereikia. Žaidimas startavo tą pačią savaitę kaip ir naujos kartos PlayStation 5 bei Xbox Series X konsolės, tad tikėtina, jog pardavimų skaičiai ūgtelėjo vien todėl. Taip pat neverta pamiršti ir atidėto Cyberpunk 2077, kuris privertė RPG fanus ieškoti kitų žaidimų, kurie padėtų laukti gruodžio 10-os dienos.

Specialiame pranešime spaudai Assassin’s Creed Valhalla prodiuseris Julien Laferrière, teigė, kad toks pasiekimas išties džiugina, ypač turint omenyje, kad žaidimą kompanija kūrė ir leido pasaulyje siaučiant pandemijai.

„Mes esame sužavėti entuziastingo žaidėjų bendruomenės atsako ir norime padėkoti fanams už jų paramą. Žaidimo išleidimas pandemijos metu buvo tikras jėgų išbandymas mūsų komandoms, tad fantastiška matyti tiek daug žaidėjų besidžiaugiančių mūsų žaidimu.“

Be naujienos apie Assassin’s Creed pasiektą rekordą, Ubisoft taip pat pasidalino ir įdomia žaidimo statistika apie žaidėjų pasiekimus. Pasak šių skaičių, per pirmąją Assassin’s Creed Valhalla savaitę žaidėjų bendruomenė jau nužygiavo daugiau nei 4 milijonus kilomentrų bei pastatė 55 milijonus pastatų savo vikingų kaimeliuose. Ubisfot taip pat pasidžiaugė, kad žaidėjai jau sužaidė 3,5 milijonų Orlog žaidimų, o 1,8 milijonai žaidėjų laimėjo bent vieną gėrimo žaidimą.

Skamba linksmai? Kviečiame prisijungti prie augančios Assassin’s Creed Valhalla žaidėjų bendruomenės!