Nors žaidimų fanai su nekantrumu laukia naujo Splinter Cell serijos žaidimo, Ubisoft neskuba tenkinti šių svajonių. Vietoje to, nekantriausieji slaptojo agento Sam Fisher fanai sulauks kiek kitokio žinomo agento apsireiškimo. Ubisoft pranešė, kad dirba su nauju projektu – Splinter Cell animaciniu filmuku, kuris ateinančiais metais turėtų debiutuoti Netflix platformoje.

Pasak pranešimo, Ubisoft jau pasirašė sutartį su Netflix ir sukurs net du Splint Cell animacinio filmuko sezonus. Iš viso gausime 16 serijų sekančių Sam Fisher nuotykius – kiekvienas sezonas turės po 8 epizodus.

Čia verta paminėti ir kūrybinę komandą. Pasak žinių, Splinter Cell filmuko scenarijų rašė Derek Kolstad, kurį daugelis jūsų pažįsta kaip John Wick autorių. Taip pat, šis rašytojas šiuo metu dirba ir su netrukus debiutuosiančiu Falcon and Winter Soldier serialu. Pranešama, kad vos tik dabartinis projektas bus baigtas, Derek kibs į darbus su Splinter Cell animacija.

Ir tai kol kas visos oficialios detalės apie naują Splinter Cell projektą. Tikimės, kad daugiau naujienų apie jį sulauksime pasibaigus karantinui ir prasidėjus serialo kūrimo darbams. Tikimės, kad šios animacijos neištiks dar 2017 metais anonsuoto Splinter Cell filmo likimas (po filmo anonso, Ubisoft apie projektą nieko nesako jau tris metus) ir Sam Fisher prisikels naujam gyvenimui.

Kad ir kaip ten būtų, gera žinoti, kad Splinter Cell serijos negali užmiršti ne tik serijos fanai tačiau ir kūrėjai. Tikėtina, kad Netflix animacijos anonsas yra užuomina, jog Ubisoft ketina prikelti šią legendinę frančizę, o kitais metais sulauksime ir naujo žaidimo. Juk tokie projektai būtų puiki reklama žaidėjams, kurie dar nepažįsta Sam Fisher, ar ne? Belieka laukti ir tikėtis…

O kol laukiate, kviečiame prisiminti senesnius Splinter Cell serijos žaidimus. Pas mus jie parduodami su ypatinga nuolaida.