Activision kompanija, sukūrusi vieną garsiausių pirmojo asmens šaudyklių seriją Call of Duty, atidaro naują studiją pavadinimu Activision Mobile, kuri bus atsakinga už mobiliųjų žaidimų kūrimą. Spekuliuojama, kad pirmasis naujosios studijos projektas gali būti mobili Warzone žaidimo versija, ir, tikėtina, kad uždarąją beta versiją bus galima išbandyti šių metų gale arba kitų metų pradžioje.

Spekuliacija apie Warzone mobilią versiją grindžiama Activision kompanijos darbo skelbimais 2020-ųjų rugsėjį bei šiuo metu talpinamais skelbimais dirbti su AAA mobiliiaisiais žaidimais Santa Monica mieste, Kalifornijoje. Visgi, vienas dalykas tikrai yra aiškus – pirmasis Activision Mobile studijos projektas bus Call of Duty serijos mobilusis žaidimas.

Žinoma, Activision kompanija jau yra išleidusi mobilų Call of Duty serijos žaidimą, tad kam reikia steigti atskirą studiją, skirtą kurti mobilius žaidimus? Priežastis yra paprasta – jau išleistas Call of Duty žaidimas buvo sukurtas Tencent’s Timi Studios, todėl Activision dalinasi nuosavybinėmis teisėmis su šia kūrėjų studija. Taigi, panašu, kad Activision nori turėti pilnas teises į kuriamą mobilų turinį, na, o įsteigta Activision Mobile studija užtikrina būtent tai.

Tikimės, kad ateityje kuriami Activision Mobile studijos Call of Duty ir kiti žaidimai suteiks nepamirštamų įspūdžių.

Iki tol, kviečiame pasinaudoti žemomis kainomis ir pasinerti į vieną iškiliausių šaudyklių patirčių su Call of Duty žaidimais.