Artėja vasaros pabaiga, tad pats laikas pasiruošti artėjančiam šaltajam sezonui. Panašu, kad Xbox žaidėjai galės pasinerti į veiksmo kupiną rudens pradžią. Microsoft kompanijos paskelbti žaidimai bus prieinami Xbox Live Gold prenumeratoriams visą rugsėjo mėnesį visiškai nemokamai, o štai ir kūriniai, kurie laukia jūsų:

  • Warhammer: Chaosbane
  • Mulaka
  • Zone of the Enders HD Collection
  • Samurai Shodown II

Warhammer: Chaosbane

Jei neįsivaizduojate savo laisvalaikio be veiksmo RPG žaidimų ir fantastikos, šis žaidimas – kaip tik jums. Norėdami grąžinti taiką imperijai, turite susidurti su Chaos grupuotėmis, kurios sėja visišką destrukciją, mirtį ir karą. Žaidimą galima žaisti tiek solo, tiek co-op režimais, o herojų pasirinkti iš gausaus skirtingų personažų sąrašo. Didieji mūšiai, neatrasta senojo pasaulio artefaktų galia ir nuotykiai, kurių niekada nepamiršite – viskas įskaičiuota, o geriausia dalis, kad už tai nė nereikia mokėti!

Mulaka

Kitas nuotykis – į kurį galima pasinerti nemokamai – Mulaka. 3D nuotykių žaidimas, kurio veiksmas vyksta šiaurinėje Meksikos dalyje, o istoriją įkvėpė Tarahumaros vietinių žmonių krašto istorijos, mitologija ir kultūros. Žaidimas pasižymi turtinga istorija, kurią lydi greita kovos sistema, panaši į hack-n-slash, bei suteikia unikalią galimybę tapti savo genties herojumi. Mulaka žaidime jūsų laukia ir galvosūkiai, meistravimas, net pusdievių pavidalų transformacijos, todėl kvapą gniaužiančiose Meksikos žemėse patirsite neeilinių pojūčių.

Zone of the Enders HD Collection

Prie šių žaidimų dirbo ne kas kitas, o legendinis Hideo Kojima, kuris dirbo prie tokių pasaulinio populiarumo sulaukusių franšizių kaip Metal Gear. Šią kolekciją sudaro Zone of the Enders ir Zone of the Enders: The 2nd Runner žaidimai. Šios trečiojo asmens šaudyklės pasižymi strateginiais RPG elementais, o veiksmas vyksta kosmoso platybėse. Tapkite Jehuty, Orbit Flame erdvėlaivio pilotu, kuris dalyvauja viską niokojančiame kare tarp Space Force karių ir Bahram pajėgų. Jei jums patinka kosmoso tematikos žaidimai, Zone of the Enders HD Collection bus puiki naujovė jūsų žaidimų bibliotekoje.

Samurai Shodown II

Paskutinis, bet niekuo neprastesnis žaidimas, kuris apibrėžia visą tai, kas suteikia samurajų tematikos žaidimams išskirtinio žavesio. Šis kovos žaidimas laikomas kultine klasika, atveriančia duris į veiksmo kupiną pasaulį, kuriame 15 drąsių samurajų pasirengę grįžti į mūšio lauką ir pademonstruoti neprilygstamą meistriškumą. Tapkite nenugalimu samurajumi, kuriam nebaisu jokia kliūtis, joks priešas – leiskite savo legendai aidėti per amžius žaidėjų liaupsiname Samurai Shodown II žaidime.

Visi aukščiau išvardyti žaidimai yra visiškai nemokami tik Xbox Live Gold paslaugų prenumeratoriams. Jei ieškote galimybių pratęsti savo narystę pigiau, užmeskite akį į specialius Xbox Live Gold dovanų kortelių pasiūlymus mūsų parduotuvėje!