Apex Legends 13 sezonas „Saviors“ startuos jau gegužės 10 d. Naujame sezone tavęs laukia papildytas „Storm Point“ žemėlapis, kuriame rasi naujas vietas, daugiau grobio, iššūkių ir, žinoma, naują čempioną. Akivaizdu, kad „Respawn“ klausosi žaidimo gerbėjų ir stengiasi, kad Apex Legends nepaliautų tobulėti. Pažiūrėk, ką yra paruošęs 13 sezonas ir jei susigundysi, naują sezoną galėsi pradėti su pigesniais Apex Coins.

Kokios naujovės laukia Apex Legends 13 sezone?

Jūrų pabaisa

Įspūdingame 13 sezono anonse matytos jūros pabaisos kaiju palaikai guli seniai pamiršti. Tačiau tai ne tik šauni puošmena ar kosmetinis žemėlapio papildymas. Tai naujas traukos taškas, kuriame grobis paslėptas ne kur kitur, o pačiame pabaisos pilve. Į monstro vidų patekti ir ištyrinėti pabaisos palaikus žaidėjai galės per keturias atviras žaizdas monstro kūne arba tiesiai per atvirus nasrus. Kaip sakė pagrindinis žaidimo dizaineris Jeff Shaw: „Šis daiktas panašus į didžiulę, pilną gėrybių pinjatą“. Pasiruošęs ją ištyrinėti?

Kaiju monstras taps nauju Apex Legends Saviors traukos tašku.
St

Dar daugiau grobio

Kaiju pabaisa aktyvavo saugos protokolą, todėl netoliese išdygo trys Tarpžvaigždinės Gamybos korporacijos ginklų saugyklos (angl. Interstellar Manufacturing Corporation Armories). Žvelgiant iš žaidimo perspektyvos, tai reiškia daugiau grobio ir įrangos. Žaidėjams atsidūrus patalpose, durys užsirakina, neleisdamos patekti priešininkų komandai ir prasideda 60 sekundžių PvE kovos su „Spectre“ robotais. Pasak kūrėjų, šiose ginklų saugyklose yra dėžės, kurios nuskaito tavo turimą įrangą, tam, kad grobis būtų dar vertingesnis. Tai gali būti naudojama turimos žaidėjų įrangos atnaujinimui arba papildymui.

Naujame Apex Legends sezone laukia bunkeriai pilni naujo grobio ir ginklų.

Nauja žaidimų kūrėjų filosofija – pildyti esamus žemėlapius, o ne juos tuštinti – tai naujas požiūris, kurį „Respawn“ tikisi įgyvendinti ir ateinančiuose sezonuose. Be to, „Respawn“ žada pertvarkyti reitingų sistemą, kuri atlygins komandinį darbą bei žaidėjų įgūdžius. Skamba puikiai, ar ne?

Newcastle

Ne, tai ne miestas Jungtinėje Karalystėje, tai naujoji Apex Legends 13 sezono žvaigždė! Pasirodo, jis yra Bengalore brolis Jackson Williams, kuris turėjo būti miręs. Nepaisant to, Newcastle yra pasyvus čempionas, taip pat ir gynėjas, kuris savo „Revive Shield“ sugebėjimais galės apginti ir atgaivinti žuvusius komandos narius. Jo „Ultimate“ ataka – pašokti į orą ir pastatyti apsauginį skydą, kuris atrodo kaip pilies siena, iš kurios ir kilo vardas – Newcastle.

Newcastle yra nauja Apex Legends 13 sezono žvaigždė, kurį galima įsigyti pigiau su pigesnėmis Apex Coins.

Pasiruošk 13 sezonui su pigesniais Apex Coins

Visi nori pranokti savo konkurentus. Štai kodėl mums taip patinka žaisti Battle Royale žaidimus. Argi nenori būti pirmasis ištyrinėjęs pabaisos pilvą ar įsigijęs naująjį čempioną su pigesniais Apex Legends Coins?

Įsigyk Apex Coins pigiau!