Vakar įvykusios Nintendo Direct prezentacijos metu sulaukėme malonaus siurprizo – Fall Guys: Ultimate Knockout atkeliauja į Nintendo Switch platformą. Nors gandai apie šią žaidimo versiją sklandė jau ilgai, tačiau oficialios informacijos kol kas nebuvo. Iki šiol! Vakar sulaukėme ne tik žaidimo anonso, tačiau ir naujo pristatomojo filmuko.

Ar pastebėjote užuominą, kuri leidžia spėti, kad kartu su Nintendo Switch versija sulauksime ir split-screen režimo?

Nors oficialios Fall Guys: Ultimate Knockout starto Nintendo Switch platformoje datos nesulaukėme, žaidimo leidėjai Devolver Digital sako, kad žaidimas turėtų pasirodyti šią vasarą. Tiesa, kompanija neatskleidė ar Nintendo Switch versijos žaidėjai galės žaisti kartu su kitų platformų žaidėjais.

Jei gyvenote po akmeniu ir dar nieko negirdėjote apie Fall Guys; Ultimate Knockout žaidimą, turėtumėte žinoti, kad tai ypač mielas battle-royale tipo žaidimas, kuriame jūs bėgate per gausybę įvairių kliūčių ir lenktyniaujate iki finišo linijos. Įsivaizduokite legendinę Takeši Pilį, tačiau kompiuterinio žaidimo formate. Nuo pat savo starto 2020-ųjų vasarį, žaidimas sulaukė milžiniško populiarumo, o jo kūrėjai iš Mediatonic Fall Guys: Ultimate Knockout papildė gausybe naujų lygių, pridėjo įvairių kosmetinių naujovių ir taip toliau.

Jei skamba intriguojančiai, rekomenduojame užmesti akį mūsų pasiūlymus!