Turime naują Twitch rekordininką. Populiarus ispanų turinio kūrėjas David “TheGrefg” Martinez vakar į šipulius sudaužė individualios transliacijos žiūrimumo rekordą, kuris ankščiau priklausė mums visiems puikiai pažįstamam Tyler “Ninja” Blevins. Įdomu tai, kad David “TheGrefg” Martinez taip pat kuria su Fortnite žaidimu susijusį turinį.

TheGrefg transliaciją vienu metu žiūrėjo daugiau nei 2,4 milijonų žiūrovų vienu metu. Tai reiškia, kad Ninja seniau priklausęs rekordas – 635 tūkstančiai žiūrovų vienu metu – buvo pagerintas beveik 4 kartus. Ninja pasiektas rekordas buvo nepajudinamas nuo pat 2018-ųjų, tad tikėtina, jog TheGrefg pasiekimas nebus pagerintas labai ilgai.

Jei nesate didelis Fortnite fanas ir sukate galvą, kodėl tokia masė žmonių susirinko prie savo kompiuterių ekranų, nustebinsime. David “TheGrefg” Martinez šios rekordinės transliacijos metu atskleidė naują vardinį Fortnite skin’ą. Įspūdinga, ar ne?

O jei rimtai, reikia pagirti David “TheGrefg” Martinez, kuris puikiai išreklamavo savo transliaciją ir mobilizavo ispanakalbius Twitch žiūrovus. Jei nežinojote, šis naujo žaidimo skin’o pristatymas, tai dalis Epic Games organizuojamos Icon serijos iniciatyvos. Icon serija – tai specialus skin’ų rinkinys, kurių pagrindinė idėja padėkoti geriausiems Fortnite turinio kūrėjams. Prieš David “TheGrefg” Martinez, tokius skin’us  žaidime gavo dar trys populiarūs transliuotojai – jau minėtasis Ninja, Lachlan Power ir Kathleen “Loserfruit” Belsten.

Šis naujas rekordas parodo, kad nors Twitch platformoje dominuoja transliacijos anglų kalba, su pakankamai darbo ir pastangų galima surinkti milžinišką auditoriją. Twitch platforma – globali, tad neverta pasiduoti bandos jausmui ir išduoti gimtosios kalbos.

Sveikiname TheGrefg su puikiu pasiekimu!