Populiaraus MOBA žaidimo League of Legends fanai nekantriai laukė daugiau naujienų apie naująjį animacinį serialą paremtą jų mylimu žaidimu. 2019 metais, kuomet Riot Games šventė savo 10 metų jubiliejų, kompanija anonsavo animacinį serialą Arcane, kuris seks dviejų ikoniškų žaidimo veikėjų istoriją ir jų tapimą Legendomis. Šią savaitę sužinojome daugiau detalių – Arcane debiutuos Netflix platformoje jau šių metų pabaigoje.

Jei reikia priminimo apie projektą, štai originalus pristatomasis Arcane filmukas:

Originaliai, Riot Games kompanija skelbė, kad animacinis League of Legends serialas pasirodys 2020 metais, tačiau dėl COVID-19 pandemijos startas buvo atidėtas. Po keletos mėnesių tylos, kūrėjai pagaliau patvirtino naują išleidimo planą ir išleido naują pristatomąjį filmuką.

Negana patvirtinimo, kad Arcane atkeliaus į Netflix metų pabaigoje, taip pat sužinojome ir dviejų pagrindinių serialo veikėjų tapatybes. Pasak informacijos, Arcane seks Jinx ir Vi nuotykius, o serialo eigoje tikimės artimiau susipažinti ir su daugiau League of Legends žaidimo veikėjų.

Arcane taps trečiuoju Netflix animaciniu serialu, kuris paremtas kompiuteriniu žaidimu. Anksčiau Netflix išleido Castlevania, kurio ketvirtasis sezonas debiutuos jau visai netrukus, bei Dota: Dragon’s Blood – animacija paremta kitu populiariu MOBA žaidimu Dota 2. Abu šie serialai sulaukė ypač daug dėmesio, tad tikimės, jog League of Legends žaidimu paremtas Arcane prikaustys prie ekrano dar didesnę žaidėjų auditoriją. Belieka tikėtis, kad Arcane startas nebus nukeltas dar kartą…