Kai kurie iš jūsų tikriausiai atsimena THQ Nordic anonsuotą Biomutant žaidimą. Šis atviro pasaulio žaidimas buvo kuriamas labai ilgai – apie projektą paskelbta dar 2015-aisiais, o orgiginaliai Biomutant turėjo startuoti 2018 metais. Tuomet kūrėjai atidėjo žaidimo startą neribotam laikui, tačiau šią savaitę sulaukėme naujos išleidimo datos. Biomutant Twitter paskyra skelbia, kad žaidimas pasirodys geugžės 25-ąją ir bus skirtas PC, PlayStation 4 bei Xbox One žaidimų platformoms.

Jei apie šį projektą dar negirdėjote ir stebitės, kodėl didelė žaidėjų bendruomenė nekrantriai laukia šio žaidimo, turite žinoti, kad žaidimą kuria Experiment 101 komanda. Tai kompanija, kurią įkūrė dalis buvusių Avalanche Studios darbuotojų, dirbusių su Just Cause serija, Mad Max, Rage bei daugeliu kitų puikiai pažįstamų žaidimų. Senesni komandos darbai pasižymėjo ypatinga kokybe, tad iš naujojo projekto tikimasi daug.

Pats žaidimas – tai įdomus atviro pasaulio idėjų rinkinys. Žaidime galėsime tyrinėti postapokaliptinį pasaulį su savo susikurtu mutantu. Skamba keistai? Štai naujas žaidimo pristatomasis filmukas, kuris leis suprasti, ko tikėtis iš Biomutant žaismo:

Svarbu pabrėžti, kad Biomutant bus išleistas tik PC ir senosios kartos konsolėms. PlayStation 5 ir Xbox Series X konsolių savininkai taip galės išmėginti šį žaidimą, tačiau kūrėjai teigia, kad atskiros ir pagerintos žaidimo versijos jų planuose nėra.