Rocket League kūrėjai nenustoja stebinti. Psyonix kompanija pranešė, kad dar šiemet planuoja išleisti naują Rocket League versiją skirtą išmaniesiems įrenginiams. Rocket League Sideswipe – tai naujas ir visiškai nemokamas mobilusis žaidimas skirtas iOS ir Android įrenginiams, kurį įkvėpė legendinis raketinis futbolas.

Žemiau galite užmesti akį į žaidimo pristatomąjį filmuką:

Pasak kūrėjų, Rocket League Sideswipe – tai šviežia patirtis, kuri skirta didžiausiems žaidimo fanams. Nors žaidimas turės galybę panašumų su originaliu žaidimu, bandant pritaikyti žaidimą išmaniesiems įrenginiams neišvengta ir pakeitimų.

Pirmiausia, reikia atkreipti dėmesį į tai, kad Rocket League Sideswipe – tai gerokai mažesnė žaidimo versija. Psyonix teigia, kad žaidimas siūlys pasivaržyti mažesniuose 1v1 ar 2v2 mačuose. Negana to, sutrumpėjo ir žaidimo laikas, o viena partija neturėtų trukti daugiau nei dvi minutes.

Žinoma, pakeista ir valdymo schema. Psyonix supaprastino valdymą ir padarė jį patogesniu žaidžiant liečiamu ekranu. Taip pat, norit žaidimą paversti aiškesniu, Rocket League Sideswipe turės naujovišką kamerą, kuri leis nepaleisti iš akių nei savo mašinos nei žaidimo kamuolio.

Tiesa, jei tikėjotės, kokių nors sąsajų su originalia žaidimo versija, turime jus nuliūdinti. Pasak kūrėjų naujoji mobili žaidimo versija neturės jokių sąsajų su Rocket League išleistu PC bei konsolėms.

Nors kol kas kūrėjai neatskleidė žaidimo išleidimo datos, tikimasi, kad žaidimas pasirodys dar šiemet. Psyonix skelbia, kad žaidimo beta testas įvairiuose regionuose turėtų startuoti jau visai netrukus, tad jei susidomėjote ir norite būti vienais iš pirmųjų Rocket League Sideswipe žaidėjų, rekomenduojame apsilankyti oficialiame žaidimo puslapyje.