O žmogau, vaizdo žaidimai gali kainuoti tikrai daug ir ne kiekvieno piniginė yra pasiruošusi tokiam išbandymui. Bet atskleisime tau paslaptį. Mūsų prekyvietėje gausu ne tik žaidimų geromis kainomis, bet čia rasi ir daugybę senesnių žaidimų, kurie yra tokie pigūs, kad tokius pasiūlymus galima pavadinti apiplėšimu vidury baltos dienos!

Bet mes nė kiek nesiskundžiame – apiplėšinėk mus kiek nori! Šie žaidimai ir kainos yra tokios geros, kad negalima jomis nepasinaudoti! 

Spausk čia!

Apsirūpink pigiais žaidimais!

Atlaisvink vietos standžiajame diske, tau jos prireiks! Pažiūrėk, kokius pigius žaidimus gali nusipirkti už pietų pinigus. Tikrai nustebsi! Pasiruošęs?

GTA V

Pigūs žaidimai nereiškia blogi, tarp jų rasi ir GTA V

Kodėl GTA V toks populiarus? Nes tai nuostabus žaidimas! Vis dar jo nežaidei? Štai tavo galimybė už labai žemą kainą įgyti vieną iš geriausių atvirojo pasaulio žaidimų. Šią versiją gali žaisti vienas arba pasinaudoti nemokama prieiga prie kelių žaidėjų režimo.

Įsigyk GTA V pigiau

NBA 2K20

Dėk į krepšį su pigiu NBA 2K20

Na ir kas, kad tai senesnė žaidimo versija? Vis tiek gali daugybę valandų mėtyti į krepšį ir savo draugams demonstruoti puikius žaidimo įgūdžius. Prieš pat švilpuką įmesk įspūdingą tritaškį ir priversk draugus eiti iš proto. Tai NBA, bičiuli, ir tai taip pigu!

Įsigyk NBA 2K20 pigiau

Risk of Rain 2

risk of rain 2 yra puikus žaidimas norint prastumti laisvą laiką.

Jei turi daug laisvo laiko ir nežinai ką veikti, Risk of Rain 2 gali tuo puikiai pasirūpinti. Šiame žaidime yra visi elementai, kad jis ilgam laikui taptų mėgstamiausia tavo laisvalaikio veikla: patobulinta žaidimo mechanika, unikalūs priešai, naujas grobis, o palyginus su šiuo, kiti žaidimai niekada nebeatrodys tokie, kokie buvo.

Įsigyk Risk of Rain 2 pigiau

Fall Guys

Unikalų Battle Royale Fall Guys  taip pat rasi tarp pigių žaidimų.

Fall Guys yra puikus žaidimas, norint gerai praleisti laiką tiek su draugias, tiek su nepažįstamaisiais internete. Tai tarsi Takeshi pilis, jei žinai, kas tai, o jei nežinai, visai nesvarbu – Fall Guys yra unikalus Battle Royale pavyzdys.

 Įsigyk Fall Guys pigiau

The Walking Dead: The Telltale Series

Geriausias The Walking Dead žaidimas kainuoja ypač pigiai.

Na ir kas, kad televizijos serialas „The Walking Dead“ po pirmųjų kelių sezonų prarado savo žavesį ir sukeltą jaudulį, galbūt net nuvylė ar paliko nemalonių prisiminimų, bet „Telltale“ sukurtas The Walking Dead vaizdo žaidimas tikrai tą ištaisys. Įsigyk visus keturis sezonus pigiau – tai geriausia The Walking Dead patirtis vaizdo žaidimų formatu.

Įsigyk The Walking Dead: Telltale Series pigiau

Dar daugiau pigių žaidimų!

Manai tai viskas? Niekada negalvok, kad siūlome tik tiek. Išnaršyk visą cheap games kolekciją. Pažadame, kad tikrai rasi ką nors įdomaus ir šaunaus!

Naršyk čia