Tetušis Jeff Kaplan Overwatch YouTube paskyroje išleido naują vaizdo įrašą, kuriame žaidimo bendruomenei pažėrė nemažai karštų naujienų. Pirmiausia ir svarbiausia – naujas žaidimo žemėlapis Kanezaka, kuris jau pasiekiamas testiniuose žaidimo serveriuose, o visiems kitiems taps prieinamu sausio pradžioje.

Pasak Jeff’o, Kanezaka bus naujas Deathmatch tipo žemėlapis, kuriame žaidėjai ras galybę įdomių istorijos detalių bei mielų smulkmenų referuojančių į žaidimo kūrimo komandos pomėgius. Įdomu ir tai, kad Kanezaka lokacija yra žemiau Hanamura šventyklos (Temple of Hanamura), tad čia gausu japoniškų motyvų.

Jei neturi PTR prieigos, bet norite pasižvalgyti po Kanezaka, kviečiame užmesti akį į šį video:

Negana naujo žemėlapio, Jeff Kaplan taip pat skyrė laiko ir 2020-ųjų apžvalgai bei žaidimo kūrėjų komandos pasiekimams. Jis pripažino, kad pandemijos laikotarpiu naujo turinio injekcijos kiek sulėtėjo, tačiau teigė, kad komanda yra susikoncentravusi į su Overwatch 2 susijusius darbus. Taip pat, Jeff’as patikino, kad daugiau naujienų apie Overwatch tęsinį sulauksime vasario mėnesį vyksiančiame BlizzConline renginyje.

Na, o kol laukiame naujienų apie Overwatch 2, galime pasidžiaugti nauju žemėlapiu, bei ką tik startavusiu Winter Wonderland 2020 renginiu originaliame žaidime.