Jei esate vienas iš daugelio Nintendo Switch žaidėjų, turite aktyvią Nintendo Switch Online prenumeratą ir ieškote naujo žaidimo, būtinai užmeskite akį į Overcooked 2. Nintendo paskelbė, kad nuo šiandienos iki pat vasario 16-osios žaidimą galėsite išmėginti visiškai nemokamai. Puikus pasirinkimas ieškantiems žaidimo tinkamo Valentino dienos minėjimui!

Šis pasiūlymas įsigalioja šiandien ir bus pasiekiamas visiems aktyvią Nintendo Switch Online prenumeratos savininkams iki vasario 16-osios dienos.

Jei apie Overcooked 2 dar nesatę girdėję, turėtumėte žinoti, kad tai puikus co-op žaidimas tiek poroms, tiek draugų kompanijoms. Žaidime turėsite prižiūrėti ypač užimtą virtuvę ir pasirūpinti, kad visi užsakymai būtų įgyvendinti laiku. Žaidėjai lakstys, ruoš ingridientus, plaus indus ir labai stengsis neįkristi į lavos upę. Kiekvienas žaidimo lygis – tai lyg speciali šefų arena, kuri padovanos daugybę juoko ir kitų gerų emocijų, jei žaisite ne vieni.

Tiesa pasakius, Overcooked 2 žaisti vienam šiek tiek nuobodu. Žaidimas tiesiog sutvertas draugių kompanijoms ar šeimoms, kurios ieško linksmos pramogos vakarui. Tad jei ieškote, kaip smagiau ir turiningai praleisti laiką per Valentino dieną – jūsų paieškos baigtos. Beje, jei Nintendo Switch namuose neturite, mūsų parduotuvėje rasite daugybę kitų žaidimo versijų kitoms žaidimų platformoms.

Ir dar vienas dalykas… Mūsų komanda jau ruošia specialų Valentino dienos išpardavimą visiems žaidimų fanams. Užsukite į mūsų puslapį šį penktadienį ir pirmieji pasinaudokite ypatingomis nuolaidomis!