Yra toks posakis: „Laikas, švaistomas darant tai, kas patinka, nėra švaistomas laikas“. O kaip kitaip geimeris prastums laiką, jei ne žaisdamas vaizdo žaidimus? Nesvarbu, ar tau reikia praleisti kelias minutes, ar tavo „kelių valandų“ žaidimų seansai virsta visą naktį trunkančiu pasaulių tyrinėjimu, verčiančiu pasijusti tikru herojumi, žaidimai niekada nebus laikomi laiko švaistymu. Pasinerk į žaidimus, kurie prikaustys tavo dėmesį iki pat aušros.

Spustelėk čia, kad peržiūrėtum žaidimus, kurie padės „užmušti“ laiką, o jei nežinai nuo ko pradėti, štai keletas patarimų.

GTA games

Grand Theft Auto žaidimai yra žinomi dėl savo nuolat besiplečiančių atvirų pasaulių ir laisvės daryti ką nori. Gali pasinerti į gerai parašytas kriminalines dramas ir sekti nusikaltėlių gyvenimus, stebėti jų kilimą į šlovę ar nusiritimą žemyn. Atvirieji GTA pasauliai siūlo daugybę papildomų veiklų, pradedant įvairių daiktų rinkimu, mini žaidimais, pasaulio tyrinėjimu, siekiant atrasti Easter Eggs bei įvairias žaidimo paslaptis, ar tiesiog visiško chaoso sukėlimu vardan linksmybių. GTA V taip pat siūlo Online komponentą, kur linksmybės tęsis toliaus.

The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim

Jei tikrai nori „užmušti“ šiek tiek laiko, žaidimas Skyrim tam puikiai tiks. Laikomas vienu geriausių atvirojo pasaulio vaidmenų žaidimų, pirmą kartą išleistas 2011 m., vėliau perleistas su atnaujinta grafika bei papildiniais, Skyrim iki šiol tebėra Elder Scrolls žaidimų gerbėjų mėgstamiausias. Skyrim – tai laisvė, laisvė kurti savo herojų ir jo kelią bei žaidimo stilių didžiuliame pasaulyje, kuriame knibždėte knibžda monstrų ir drakonų. Jei dar neteko žaisti Skyrim, tikrai daug praradai. Tačiau įsijungęs šį žaidimą nenustebk, jei ekrane atsispindės pirmieji kylančios saulės spinduliai.

The Injustice 1 & 2

Injustice 2

Sukurti „NetherRealm Studios“, tų pačių kūrėjų, kurie į šlovės aukštumas vėl iškėlė Mortal Kombat, tapo vienu geriausių kovinių žaidimų ne tik DC visatoje, bet ir visame kovos žanre. Injustice serija įtraukia siužeto linija, kurioje supriešinami DC superherojus ir piktadarius. Bet kas gi yra tikrasis draugas ir priešas? Jei kada nors susimąstei, kas Zack Snyder įkvėpė sukurti apocalyptic dream tęsinius BvS ir Justice League: The Snyder Cut, gali nebegalvoti, tai – Injustice. Galbūt niekada nepamatysime, kaip atrodytų DC Snyderverse, bet visada galime patirti jo ištakas Injustice žaidimuose.

Final Fantasy games

Final Fantasy 15

Kad ir kurį Final Fantasy žaidimą žaisi, užtikriname, kad praleisi daugybę valandų tyrinėdamas mitinius pasaulius, kuriuose tave lydės žavūs ir unikalūs veikėjai. Final Fantasy žaidimų serijos žavesys slypi estetikoje. Gali įsijungti originalią Final Fantasy VII versiją ir nustebinti save užburiančiais, iš anksto sukurtais fonais bei epiniais Summon sugebėjimais. Sujunk viską su fantastiška, ėjimais paremta kovos mechanika, puikiu istorijų pasakojimu ir pasauliais, kurių negalėsi nustoti tyrinėti, ir turėsi daugybę žaidimų, kurie iki šiol yra ne tik žaidimų industrijos etalonas, bet ir nepastebėsi kur ištiksės laikas. Tačiau pažadam, tikrai nesigailėsi.

Spustelk čia ir naršyk visą žaidimų kolekciją, kuri padės „užmušti“ laiką.