Valheim populiarumas ir toliau neslopsta. Netgi priešingai – žaidimą išmėginti panorusių žaidėjų skaičiai ir toliau auga. Iron Gate studija vakar pranešė, kad Valheim perkopė 4 milijonų parduotų kopijų ribą. Turint omenyje tai, kad žaidimas pasirodė vos prieš tris savaites, vasario 2-ąją dieną, tai išties įspūdingas pasiekimas. Žaidimas jau dabar tapo vienu labiausiai žaidžiamu Steam žaidimus per visą platformos istoriją.

Dėkodami fanams už palaikymą, žaidimo kūrėjai išleido specialų pranešimą, kuriame sužinojome ir daugiau įdomių faktų. Pasak kūrėjų, tris metus kurtas Valheim pranoko visus komandos lūkesčius.

Iron Gate paskelbė, kad praėjusį savaitgalį į žaidimo pasaulį vienu metu buvo prisijungę daugiau nei 500,000 žaidėjų, o tai Valheim iškėlė į visų laikų populiariausių Steam žaidimų topą, kuriame tokie žaidimai kaip GTA V, CS:GO, PUBG bei DOTA 2.

Jei dėl kokios nors mistinės priežasties dar negirdėjote apie Valheim, siūlome užmesti akį į kitą mūsų blogo įrašą, kuriame pristatėme žaidimo privalumus lyginant su kitais išgyvenimo žanro žaidimais. Tiesą pasakius, Valheim jau visai netrukus gali tapti geriausiai vertinamu Steam platformos žaidimu – kūrėjai skelbia, kad per tris savaites Valheim sulaukė daugiau nei 81,000 be galo pozityvių įvertinimų. Pagal juos, šis vikingiškas išgyvenimo žaidimas šiuo metu rikiuojasi 57-oje visų laikų geriausiai įvertintų žaidimų topo vietoje. Turint omenyje, kad žaidimui vos trys savaitės, tai išties rimtas pasiekimas.

Susigundėte išmėginti? Būtinai užmeskite akį į mūsų pasiūlymus arba papildykite savo Steam sąskaitą specialiomis Steam dovanų kortelėmis ir sutaupykite!