Vasara baigėsi, o rudens sezonas jau įsibėgėja. Tai reiškia, kad mes ne tik grįžome į įprastą gyvenimo ritmą, bet ir atvėsus orams pradėjome daugiau geiminti. Rugsėjis mus jau palepino keliais puikiais naujai išleistais žaidimais kaip: Cult of the Lamb, NBA 2K23 ir Steelrising. Be to, žaidėjai taip pat mėgavosi jau anksčiau išleistais žaidimais. Nori sužinoti kurie iš jų rugsėjo mėnesį buvo patys populiariausi? Štai TOP 3, o jei nori pamatyti kokie dar žaidimai buvo itin populiarūs – užmesk akį į šią kolekciją.

Marvel’s Spider-Man Remastered

Dažniausiai, superherojų vaizdo žaidimai būna arba labai geri, arba šiaip sau. Batman Arkham serija įrodė, kad įmanoma sukurti beveik tobulą superherojų temos žaidimą, tokiu būdu pakeldama kartelę būsimiems kūrėjams. Įkvėpti Rocksteady studijos, 2018 m. Insomniac išleido Spider-Man skirtą PlayStation 4 konsolei. Marvel’s Spider-Man akimirksniu tapo hitu. Tai buvo ne tik vienas geriausių kada nors sukurtų superherojų žaidimų, bet be jokių abejonių pats geriausias mūsų draugiškojo Žmogaus-voro nuotykis! Dabar žaidimą galima žaisti ir kompiuteryje. Patikėk – niekaip negalime jo išjungti!

Marvel's Spider-Man

Marvel Spider-Man turi intuityvią siūbavimo voratinkliu mechaniką, judrią ir veržlią kovos mechaniką, intriguojančią istoriją ir daugybę skirtingų galių turinčių Žmogaus-voro kostiumų. Be to, PC versija siūlo ir visiškai nemokamą „City that Never Sleeps“ DLC, o su modais žaidimą gali paversti tokiu, kokiu nori. Drįstame teigti, kad būti Žmogumi-voru yra velniškai smagu, o šis žaidimas – puikus įrodymas. 

Tiny Tina’s Wonderlands

Dungeons & Dragons stalo žaidimuose viskas priklauso nuo to, ką tu ir tavo draugai gali įsivaizduoti. Tai reiškia, kad gali sulaužyti visas fantastikos žanro taisykles ir susigalvoti savąsias. Paprastai grėsmingi monstrai gali tapti geraširdžiais NPC, o draugiškas šeimos šuo gali pavirsti serijiniu žudiku. Kurdami Tiny Tina’s Wonderlands, Gearbox išlaisvino savo vaizduotę ir sukūrė Borderlands serijos žaidimą, laužantį visas Dungeons & Dragons taisykles.

Keturkojai rykliai, kardais mosuojantys vienaragiai, kraujo ištroškę grybai – tai tik keli veikėjai, gyvenantys Tiny Tina’s vaizduotėje. Žaidime sutiksi begalę tokių veikėjų, mat kiekvienas jų sukurtas su išskirtinu Borderlands humoro prieskoniu. O kalbant apie Borderlands išskirtinumą, koks tai būtų žaidimas be daugybės grobio ir ginklų? Derink įvairias šarvų detales, įvaldyk pačius įvairiausius burtus, gebėjimus ir ginklus – sukurk savo riterio spindinčiais šarvais, iš rankų nepaleidžiančio šautuvo, versiją.

No Man’s Sky

Jei tau patinka atviras pasaulis, kuriame gali tyrinėti beribį kosmosą – No Man’s Sky yra kaip tik tau. Čia nėra jokių taisyklių, kurių reikia laikytis, nėra ribų, kurios tave varžytų. Visus tikslus užsibrėši pats, nes visa visata yra tavo žaidimų aikštelė. Gali ieškoti išteklių geresnei įrangai, statyti bazes ar net sukurti savo ateivių civilizaciją. No Man’s Sky  pamažu tapo Minecraft kosmose.

No Man's Sky

Taip pat gali nusipirkti kosminus erdvėlaivius, kurį galėsi naudoti kaip garažą savo kosminiams laivams, dalyvauti įspūdingose kovose su kosmoso piratais ar net pats juo tapti! No Man’s Sky tikrai nebėra toks koks buvo išleidimo dieną. Hello Games nuolat kuria naujus ambicingus papildinius ir niekada negali žinoti, ką naujo jie dar sugalvos. Visi žaidimus keičiantys atnaujinimai ir papildiniai yra nemokami, tai reiškia, kad mokėsi tik už pagrindinį žaidimą. O tai skamba kaip tikra vagystė!

Naujasis Cyberpunk 2077 atnaujinimas paskatino žaidėjus sugrįžti į Night City, Farming Simulator 22 kaip ir anksčiau, tai pir dabar – dar neprarado savo žavesio, o FIFA 23 pre-orders skaičiai jau greitai pasieks mėnulį. Šioje kolekcijoje rasi dar daug daugiau dėmesio vertų žaidimų. Aišku viena – geiminimo sezonas jau prasidėjo!