Jei mėgstate mokslinės fantastikos tema paremtus strateginius žaidimus, tikriausiai žinote ir apie Surviving Mars žaidimą. Tai Marso bazės vystymo simuliatorius, kurį sukūrė Haemimont Games studija, o žaidimą leidžia legendinė strategų kompanija Paradox Interactive. Surviving Mars originaliai pasirodė 2018 metais, o šią savaitę žaidimas peržengė net 5 milijonų parduotų kopijų ribą skaičiuojant tiek PC tiek konsolinių žaidimo versijų pardavimus. Tikėtina, kad šis skaičius augs ir toliau, nes žaidimo leidėjai paskelbė apie naują ir visiškai nemokamą žaidimo DLC pavadinimu The Tourism Update.

Pasak pranešimo, naujasis žaidimo atnaujinimas leis transformuoti savo Marso koloniją į turistų traukos objektą. Žaidėjai galės pasirinkti statyti gausybę naujų pastatų, ruošti turistiniu maršutus po savo Marso bazę bei rūpintis tarpplanetinių keliautojų gerove. Pasak kūrėjų, keliautojai vertins jūsų paruoštas turistines atrakcijas, o pagal tai gausite tam tikrą kiekį kolonijos plėtrai reikalingų pinigų ir resursų. Tik nepražudykite savo turistų, nes kitų atveju grės nuobaudos!

Žemiau galite pamatyti atnaujinimo pristatomąjį filmuką:

Svarbu paminėti ir tai, kad naujasis atnaujinimas buvo kurtas visai kitos kūrėjų komandos. Haemimont Games perdavė Surviving Mars papildomo turinio kūrybos darbos į Abstraction Games rankas, kuriuos daugelis jūsų žinote dėl jų darbo prie tokių žaidimų kaip Mass Effect: Legendary Edition ar ARK: Survival Evolved.

Nuostabu matyti, kad nuo žaidimo starto prabėgus keletai metų, kūrėjai ir toliau stebina naujovėmis. Surviving Mars turi išties aktyvią bendruomenę, kuri nenuilsdama ne tik žaidžia žaidimą, tačiau nuolat kuria vis naujas žaidimo modifikacijas. Prie šio papildomo turinio gausos prisidedant ir profesionaliai kūrėjų studijai galime garantuoti, kad Surviving Mars visiems strategijų fanams padovanos ne vieną šimtą valandų puikaus laiko.

Norite prisijungti prie kolonistų? Užmeskite akį į mūsų pasiūlymus ir įsigykite Surviving Mars pigiau!