Žaidimo beta prieigos etapas artėja prie pabaigos, bet ne be proto stulbinančios statistikos – 13:30 val. EST, beta versijoje užregistruoti 98 024 vienu metu aktyvūs žaidėjai. Naujausias Left 4 Dead kūrėjų projektas Back 4 Blood – pirmojo asmens co-op šaudyklė, kurios veiksmas vyksta zombių sklidinose postapokaliptinėse modernių miestų gatvėse. Ši patirtis skirta tiems, kurie trokšta galingos adrenalino bangos.

Žaidimų industrijoje zombių tematikos išgyvenimo siaubo žaidimų tikrai netrūksta, todėl Back 4 Blood stulbinantis populiarumas stebina. Dalinai šį staigų populiarumo augimą galėjo lemti tai, kad žaidimo elementai, atmosfera ir siužetas žaidėjams gali asocijuotis su laukiamu Left 4 Dead 3. Tačiau nors kūrėjų braižas šiame kūrinyje akivaizdus, nevalia manyti, kad Back 4 Blood imituoja populiariąją franšizę – nors panašumų daug, esminiai skirtumai suteikia šiam žaidimui unikalumo.

Back 4 Blood beta versija startavo ketvirtadienį, tačiau ne visi žaidėjai galėjo ją išbandyti. Prie žaidimo prisijungti galėjo tik užsisakiusieji Black 4 Blood iš anksto ar užsiregistravusieji. Atsižvelgiant į statistiką, panašu, kad susitelkė didelė auditorija norinčių išbandyti naujausia siaubo išgyvenimo žaidimą. Taigi, populiarumas pasiekė ne tik rekordinius skaičius, bet ir padėjo naujausim kūriniui įkopti į top 10 Steam žaidžiamiausiųjų sąrašą.

Verta atkreipti dėmesį į tai, kad žaidimą kol kas galima žaisti tik uždaroje beta versijoje, todėl visi fiksuoti žaidėjai – užsiregistravusieji iš anksto. Žaidėjai galės prisijungti prie atviros beta versijos nuo rugpjūčio 12 iki 16 d., todėl tikimasi, kad žaidėjų skaičius išaugs dar ženkliau. Jei dar neturėjote galimybės patys išbandyti žaidimo, nepraleiskite progos prisijungti prie beta versijos ir patys pamatyti kuo šis žaidimas sužavėjo tiek daug žaidėjų.