Šiemet Riot Games drioktelėjo lyg iš patrankos. Naujas Riot Games žaidimas Valorant, rekordiniai League of Legends metai, dar keletas atskirų žaidimų anonsų ir taip toliau. Pakankamai aišku, kad 2020-ieji buvo geri metai Riot Games kompanijai, tačiau ir kitąmet Riot nenusiteikę juokauti ir jau ruošia masyvų naują žaidimą.

Greg Steer, vienas iš daugybės Riot Games vadovų, vakar pasidalino paprasta Twitter žinute, kuri privertė League of Legends fanus kraustytis iš proto. Pasirodo, kad Riot Games šiuo metu dirba su nauju didelio žaidimo projektu ir kviečia kūrėjus prisijungti prie Riot Games komandos. Štai pilna žinutė:

Žodžiai ‘universe’ ir ‘massive’ pasufleravo, kad tai ilgai lauktas League of Legends MMO žaidimas, o paprašius Greg’o patikslinti savo mintį, jis nedaugžodžiavo:

Tad štai. Turime oficialią informaciją, kad Riot Games darbuojasi su nauju League of Legends visatoje vykstančiu žaidimu, kuris be visą ko yra priskiriamas MMO žanrui (labai tikimės, kad tai MMORPG), o jo kūrybos darbams Riot Games ieško papildomų rankų. Tai viskas ką mums reikia žinoti, kad jau dabar nekantriai lauktume oficialaus žaidimo anonso, kuris, tikėtina, pasirodys kažkada 2021-aisiais.

Na, o kol laukiame, kviečiame prisiminti 2020-uosius Riot Games metus ir didžiausius jų pasiekimus.