Ratchet & Clank žaidimų serijos fanai su nekantrumu laukė daugiau žinių apie naująją žaidimo dalį Ratchet & Clank: Rift Apart. Nors žaidimas buvo anonsuotas jau seniai, išskirtinai PlayStation 5 konsolei skirtas žaidimas iki šiol neturėjo tikslios išleidimo datos. Žaidimo kūrėjai iš Insomniac Games pagaliau atskleidė, kad žaidimo sulauksime šios vasaros pradžioje, birželio 11 dieną.

Originaliai, Ratchet & Clank: Rift Apart žaidimo startas buvo planuotas kartu su naujosios PlayStation 5 konsolės pasirodymu, tačiau kūrėjai nusprendė jį atidėti. Internetuose sklando gandai, kad toks sprendimas buvo priimtas siekiant geresnių žaidimo pardavimų. Ratchet & Clank: Rift Apart skirtas išskirtinai PS5 žaidėjams, o kol šių konsolių parduotuvėse trūksta, kūrėjai nusprendė startą atidėti.

Nauja žaidimo starto data – išties įdomus sutapimas. Ratchet & Clank: Rift Apart buvo anonsuotas būtent birželio 11 dieną, 2020 metais. Tai reiškia, kad žaidimas pasirodys lygiai po metų nuo oficialios jo paskelbimo datos.

Pasak kūrėjų, žaidimas turės dvi versijas – standartinę ir Digital Deluxe Edition. Pastaroji pasiūlys žaidėjams papildomų skaitmeninių gėrybių – papildomos žaidimo valiutos Raritanium, kuri skirta žaidimo ginklų tobulinimui, keletą unikalių šarvų komplektų bei lipdukų pakuotę skirtą žaidimo Foto rėžimui. Taip pat, Digital Deluxe Edition įsigiję žaidėjai gaus galimybę parsisiųsti žaidimo garso takelį bei pavartyti žaidimo piešinių knygelę.

Ratchet & Clank: Rift Apart jau dabar galite užsisakyti iš anksto. Tai padarę žaidėjai gaus dar keletą papildomų bonusų. Tarp šių bonusų ir Carbonox šarvai (juos puikiai atsimena Ratchet & Clank: Going Commando žaidėjai) bei Pixelizer ginklas (iš 2016-ųjų Ratchet & Clank žaidimo).

Jei susidomėjote Ratchet & Clank: Rift Apart ir planuojate jį pirkti, rekomenduojame nepraleisti progos sutaupyti. Mūsų parduotuvėje rasite daugybę įvairių PlayStation dovanų kortelių, kurioms taikoma ypatinga nuolaida.