Šiltojo sezono prognozės nepranašauja daug naujų žaidimų, todėl dabar puikus laikas pataupyti pinigus ir pasiruošti rudeniui. Tai nereiškia, kad turi visai nustoti žaisti arba išleisti krūvą pinigų žaidimams. Jei esi nuolatinis mūsų klientas, jau žinai, kad net ir naujausi leidimai kainuoja daug pigiau ir, kad pas mus gali rasti tūkstančius visai nebrangių žaidimų. Žinome, kad susidomėjai, todėl nesidrovėk – jei pigu, dar nereiškia, kad blogai!

Spausk čia ir vartyk pigių žaidimų kolekciją.

Nežinai nuo ko pradėti? Štai keletas variantų

Ką rasi pigių žaidimų kolekcijoje?

Sid Meier’s Civilization V

Civilization VI

Ar kada susimąstei, koks jausmas užkariauti ir valdyti pasaulį? Na, Sid Meier’s Civilization serija į šį klausimą atsakinėja jau nuo 1991 m. Viskas yra tavo rankose, o kaip pasieksi tikslą, priklauso tik nuo tavęs. Ką pasitelksi – karą, taiką, religiją ar technologijas? Ar taikius lyderius realybėje paversi branduoliniais teroristais? Žmonijos likimas yra tavo rankose.

Sukurk savo civilizaciją pigiau

Kerbal Space Program

Kerbal Space Program

Ar kada susimąstei, kaip būtų šaunu dirbti NASA ar Space X kuriant kosmines raketas? Jei jau ilgai svajoji apie raketų mokslą ir manai, kad dangus – ne riba, mes turime žaidimą kaip tik tau! Tačiau Kerbal Space Program nėra žaidimas, kuriame sumeti reikiamas dalis ir voilà! – sukonstravai raketą! Šis žaidimas pagrįstas realia fizika ir raketų mokslu. Tačiau nesijaudink, yra daugybė pamokų ir su kiekviena sukonstruota raketa tau seksis vis geriau. Tačiau atsiplėšimas nuo žemės yra tik ledkalnio viršūnė, tavęs dar laukia visos Saulės sistemos kolonizavimas.

Įvaldyk raketų mokslą pigiau

SuperHot

Superhot

Jei dar niekada nežaidei SuperHot, tikrai daug prarandi! Šis žaidimas nuostabus! Laikas SuperHot žaidime eina tik tada kai pradedi judėti, taip galima kurti puikius kovos scenarijus ir kiekvieną jų paversti galvosūkiu. Čia nėra taisyklių kaip įveikti lygius; žaidimo mechanika – tik gairės, o visa kita priklauso nuo tavo vaizduotės.

Įsigyk SuperHot pigiau

Sleeping Dogs

Sleeping Dogs

Pasirodo, nedaug žaidėjų yra žaidę Sleeping Dogs. Kodėl? Niekas nežino. Žaidimas yra nuostabus, ypač jei pavargai nuo atviro pasaulio žaidimuose atkurtų amerikietiškų kraštovaizdžių ir miestų. Sleeping Dogs veiksmas vyksta Honkonge ir yra tarsi gryno oro gurkšnis, jau nekalbant apie tai, kad jis primena geriausius Kinijos kriminalinius trilerius ir veiksmo dramas. Grakštūs Kung-fu judesiukai, kvapą gniaužiantys susišaudymai, artimos kovos ir ginklas rankose sukuria nuostabų veiksmo kokteilį, kurio privalai paragauti.

Įsigyk Sleeping Dogs pigiau

Yra 500 puslapių pigių vaizdo žaidimų. Neskubėk, išnaršyk juos visus ir rask žaidimą, kurį jau seniai norėjai pažaisti.

Žaidimų sąrašas čia.