Nuo pat naujosios konsolių kartos pradžios gausybė žaidimo kūrėjų suskubo tobulinti savo žaidimus ir pristatyti PlayStation 5 bei Xbox Series X konsolėms skirtas savo žaidimų versijas. Jos pasižymi geresnėmis grafikomis, didesne kadrų kaita bei kitomis techninėmis naujovėmis. Vienas populiariausių pastarojo meto MMORPG žaidimų – The Elder Scrolls Online – ne išimtis. Vakar Bethesda pasklebė, kad populiarusis MMO žaidimas sulauks patobulintos naujos konsolių kartos versijos, kuri PS5 ir Xbox Series X konsolėse debiutuos birželio 8 dieną.

The Elder Scrolls Online Console Enhanced atnaujinimas pagrinde bus orientuotas į vizualinę žaidimo pusę. Aukščiau patalpintame filmuke galime matyti, kaip šis atnaujinimas pakeis žaidimo vizualinę pusę. TESO žaidėjai sulauks patobulintų atspindžių, šešėlių ir tekstūrų, o taip pat ir naujoviškos šviesos fizikos.

Ir tai tik labiausiai akį rėžiančios naujienos. Kūrėjai paskelbė, kad Console Enhanced atnaujinimas turėtų pagerinti žaidimo veikimą, sutrumpinti žaidimo krovimo langus ir suteikti žaidėjams galimybę pasirinkti tai, kas jiems svarbiausia. The Elder Scrolls Online Console Enhanced atnaujinimas pasiūlys opciją pasirinkti tarp Performance ir Fidelity rėžimų. Performance rėžimą pasirinkę žaidėjai galės mėgautis 60 FPS žaismu, o Fidelity leis atsisakyti keletos kadrų per sekundę dėl dar gražesnio vaizdo ekrane.

Svarbu paminėti ir tai, kad nors The Elder Scrolls Online Console Enhanced atnaujinimas buvo kurtas specialiai naujosios kartos konsolėms, PC bei Google Stadia žaidėjai taip pat galės pasimėgauti šiais žaidimo atnaujinimais. Pasak kūrėjų, šis atnaujinimas PC bei Stadia žaidėjus pasieks savaitę ankščiau, birželio 1 dieną. Turint omenyje tai, kad jau visai netrukus sulauksime naujo TESO išplėtimo Blackwood, šios žaidimo naujovės gali suvilioti ne vieną naują MMORPG faną.

Norite prisijungti prie žaidimo bendruomenės? Užmeskite akį į mūsų pasiūlymus įvairiems The Elder Scrolls Online žaidimo papildymams.