Naujausio People Can Fly studijos žaidimo Outriders laukiantys fanai sulaukė nemalonių žinių. Kūrėjai pranešė, kad žaidimo startas, kuris turėjo įvykti vasario 2 dieną, atidėtas. Kūrėjai teigia, kad nori nušlifuoti žaidimą ir perkėlė jo pasirodymo datą į balandžio 1-ąją. Be jokių pokštų…

Vis tik greta liūdnų žinių, Outriders žaidimo laukiantys fanai sulaukė ir gerų naujienų. Pasak kūrėjų, vasario 25-ąją dieną turėtų pasirodyti nemokama žaidimo demo versija. Ši versija leis žaidėjams išmėginti visas žaidimo klases, išmėginti vieno bei keleto žaidėjų rėžimus ir patirti pirmąsias istorijos valandas. Negana to, kūrėjai pažadėjo, kad jei po pasižaidimo su demonstracine versija susigundysite įsigyti visą žaidimą, jūsų progresas neišnyks ir jums nebereikės pradėti žaisti iš naujo.

Štai pilnas Twitter įrašas:

Toks kūrėjų sprendimas – išties retas reiškinys šiuolaikiniame žaidimų pasaulyje. Vis tik, toks People Can Fly žingsnis siunčia signalą, kad kūrėjai tiki žaidimo sėkme ir kokybe bei nebijo visiems nemokamai parodyti pirmųjų žaidimo valandų, tikėdamiesi, kad po jų daugelis žaidėjų užsinorės peržaisti ir visą žaidimą.

Jei tai pirmas kartas, kuomet išgirdote apie Outriders, turėtumėte žinoti, kad tai naujas Gears of War: Judgment kūrėjų žaidimas. Tai ko-operatyvinė trečiojo asmens šaudyklė, kuri istorijos rėžime leis žaisti ne tik solo, tačiau ir su būriu draugų. Žaidimo veiksmas nukels jus į tamsų ateities pasaulį, kuriame jūs turėsite atsekti paslaptingą signalą.

Štai žaidimo pristatomasis filmukas:

Skamba įdomiai? Užmeskite akį į mūsų išankstinių užsakymų kainas. Outriders apsirodys PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, ir Xbox Series X žaidimų platformose. Kūrėjai taip pat ruošia ir Google Stadia versiją, kuri pasirodys 2021 metų pabaigoje.