Oficialioje Bloomberg ataskaitoje teigiama, kad Netflix jau kitais metais planuoja įtraukti kompiuterinius žaidimus į teikiamų multimedijos paslaugų paketą. Daugiausia dėmesio filmams ir TV laidoms teikianti pasaulinio garso transliacijos įmonė nusprendė išplėsti savo akiratį ir įtraukti žaidimus kaip dar vieną Netflix abonentams prieinamą paslaugą.

Norėdami sėkmingai įgyvendinti šį integracijos projektą, Netflix pasamdė Electronic Arts ir Facebook’o Oculus vadovą – Mike Verdu. Nuo 2019 m. Mike dirbo Oculus virtualios realybės platformoje, o prieš tai įgijo daug patirties dirbdamas su kitomis žaidimų kompanijomis, tokiomis kaip EA Mobile, Zynga, Atari ir kitomis.

Netflix planuojamas vaizdo žaidimų pridėjimas prie jų paslaugų paketo gali sukelti nemažą pokytį žaidimų industrijoje, o tai galėtų paveikti tam tikras platformas. Sparčiai augant konkurencijai, Netflix pradėjo ieškoti būdų, kaip augti ir užtikrinti, kad jie išliks konkurentų priešakyje, ypač tokioje konkurencingoje rinkoje kaip JAV. Atsižvelgiant į tai, kad vaizdo žaidimai yra vienas iš pirmaujančių pramogų sektorių pasaulyje, buvo tik laiko klausimas, kada milžinas, toks kaip Netflix, nukreips akis ir į vaizdo žaidimus.

Pasak Bloomberg, Netflix neketina kurti atskiros platformos būsimiems vaizdo žaidimams, o leis jas įsigyti kartu su jau egzistuojančiomis seralų ir filmų kategorijomis. Žinoma, spekuliojama, kad įmonė ims papildomą mokestį už tuos, kurie nori žaisti minėtoje platformoje. Visgi, šis Netflix užmojis susilaukė didžiulio smalsumo ir tikimės ateinančiais mėnesiais išgirsti daugiau apie šį kompanijos projektą.

Tuo metu, kol vaizdo žaidimai atkeliaus į Netflix platformą, kviečiame mėgautis filmais ir serialais pigiau su Netflix dovanų kortelėmis.