Xbox Game Pass Ultimate iki šiol tituluojama kaip geriausia Microsoft konsolių prenumerata. Visgi, daugiau nei 400 žaidimų biblioteka gali ir įbauginti. Iš kitos pusės, galbūt jau žaidei visus Halo, Gears of War ir Battlefield žaidimus. Tai kas toliau?

Mes galim padėti! Susipažink su Xbox Game Pass perliukais, kurių anksčiau galbūt nepastebėjai!

Psychonauts

Psychonauts 2 buvo išleistas 2021-aisiais ir netgi nominuotas Game Award apdovanojimuose. Abu serijos žaidimus – Psychonauts 1 ir 2, gali rasti Xbox Game Pass, o jeigu esi pasiruošęs patirti kažką neįprasto, mėgsti unikalų žaidimų dizainą, gerą istoriją ir humorą, Pyschonauts žaidimai gali lengvai atsidurti tavo mėgstamiausiųjų sąraše.

Tunic

Kol Legend of Zelda žaidimų serija yra pasiekiama tik Nintendo Switch konsolėje, Tunic atneša Zelda žaidimų dvasią į Xbox Game Pass. Nors iš arčiau pažvelgus, Tunic glaudžiai primena atnaujintą Link’s Awakening versiją, nelik apgautas mielo žaidimo dizaino. Dėl souls žanro elementų ir begalės neatskleistų paslapčių, Tunic turi viską, ko žaidimui reikia, kad taptų tavo būsimu favoritu.

Guardians of the Galaxy

Ar Guardians of the Galaxy gali būti laikomas neatrastu deimančiuku? Panašu, kad taip. Dauguma žaidėjų, kurie nudegė nuo Avengers mikrotransakcijų, nutarė, kad Guardians of the Galaxy nevertas jų laiko ir pinigų. Visgi, Guardians of the Galaxy nėra jokių vidinių pirkimų, o pats žaidimas yra tiesiog fantastiškas! Na, o geriausia yra tai, jog jis visiškai nemokamas Xbox Game Pass prenumeratoriams.

Hellblade: Senua’s Sacrifice

Senua tau gali būti jau girdėtas vardas, ypač po iš koto verčiančių tęsinio anonsų, tačiau ar esi išbandęs šį žaidimą? Hellblade yra išskirtinis žaidimo kūrėjų pasiekimas, kuris nagrinėja psichozės ir psichinės sveikatos temas, pasitelkdamas žaidimo istoriją, garso dizainą, ir pačią Senua. Jeigu reiktų išrinkti vieną žaidimą iš Xbox Game Pass kolekcijos, kurį PRIVALAI išbandyti, tuomet tai – Hellblade. 

Neribota prieiga su Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate yra tobulas pasiūlymas, garantuojantis prieigą prie žaidimų tiek žaidžiant kompiuteriu, tiek konsole. Be to, Xbox Game Pass Ultimate įtraukia ir Xbox Live Gold, su kuriuo galėsi žaisti internete bei EA Play, kuris pasiūlys dar daugiau žaidimų iš EA kolekcijos, pvz. It Takes Two, FIFA ir daug kitų.

Prenumeruok Xbox Game Pass Ultimate pigiau ir atrask daugiau nei 400 aukščiausios klasės žaidimų!