Gruodis jau čia, o tai reiškia naują PlayStation Plus nemokamų žaidimų rinkinį šio serviso prenumeratoriams. Šį mėnesį Sony pasiūlė išties neblogą sąrašą žaidimų, tarp kurių visiškai šviežias Worms Rumble bei šiemet pasirodęs Rocket Arena. Veiksmo žaidimų fanai turės progą išmėginti nemokamą Just Cause 4. Visi šie pasiūlymai galios iki sausio 4 dienos.

Worms Rumble

Pakankamai retas atvejis, kad vos startavęs žaidimas iškart taptų PlayStation Plus rinkinio dalimi. Paskutinį kartą tokį pavyzdį matėme kuomet pasirodė Fall Guys: Ultimate Knockout, o didelė žaidėjų dalis puikiai prisimena, ką reiškia toks startas. Panašiai startuoja ir naujasis Team 17 žaidimas Worms Rumble, kurį Sony pozicionuoja kaip specialų pasiūlymą PlayStation 5 žaidėjams (žaidimą gali žaisti ir PS4 savininkai). Tai naujo tipo Worms žaidimas, kuriame vietoje įprastos taktinės ėjimų kovos, mažieji sliekiukai kaunasi 32 žaidėjų battle royale arenoje iš kurios gyvas išeis tik vienas. Būtų tikra nuodėmė neišmėginti…

Tiesa, naudodamiesi proga norime paminėti ir faktą, kad mūsų puslapyje neseniai startavo Worms žaidimų kolekciją, kurioje rasite visus šauniausius šios serijos žaidimus, įskaitant ir naująjį Worms Rumble, kurį galėsite įsigyti savo asmeniniam kompiuteriui. Užmeskite akį!

Just Cause 4

Jei mėgstate veiksmo žaidimus, be abejonės žinote ir Just Cause serija, bei jos ikoniškajį protagonistą Rico Rodriguez. Ketvirtasis serijos žaidimas ne tik yra labiausiai nurautas, tačiau pasakoja atskirą istoriją, kuri puikiai tiks serijos naujokams, nežaidusiems senesnių serijos žaidimų. Nors galima pasiginčyti, kad Just Cause 4 nėra geriausias serijos žaidimas, tačiau tai bus puikus įvadas visiems dar nesusipažinusiems su šiuo veiksmo kupinu pasauliu.

Rocket Arena

Šių metų vasarą Final Strike Games ir EA išleido naują herojų šaudyklę Rocket Arena. Nors žaidimas buvo išgirtas kritikų, tačiau masėms taip ir neprilipo dėl ganėtinai prastos EA kainodaros ir beveik neegzistavusios žaidimo reklamos. Dabar žaidimas turi antrą šansą sužavėti pasaulio žaidėjus, o sužavėti tikrai yra kuo. Rocket Arena turi puikų žaismą, daugybę PvE ir PvP rėžimų, o viską vainikuoja galimybė mėgautis žaidimu su draugais žaidžiančiais žaidimą kitose platformose. Jei nebandėt šios trečiojo asmens herojų šaudyklės, suteikite jai šansą – neabejojame, kad dalį jūsų žaidimas nustebins!

Visi šie žaidimai bus nemokami iki pat sausio 4 dienos, jei turite aktyvią PlayStation Plus prenumeratą, o jei tokios dar neužsisakėte, būtai užmeskite akį į mūsų PlayStation dovanų kortelių skiltį.