Apex Legends fanai gali džiaugtis – žaidimo kūrėjai pagaliau anonsavo 8-ojo Apex Legends sezono startą, kuris numatomas vasario 2 dieną. Apex Legends Season 8: Mayhem į žaidimą atneš daugybę pasikeitimų – atnaujintą originalų žaidimo žemėlapį, naują ginklą, naują veikėją ir galybę kosmetinių naujovių.

Ko gero didžiausia naujojo sezono naujovė – naujasis žaidimo veikėjas Fuse, kurį kūrėjai apibūdina kaip „sprogdink pirmiau, o klausimus užduok vėliau“ tipo herojų. Būtent ši jo charakterio savybė atsispindės ne tik jo valdyme, tačiau ir atnaujintame King’s Canyon žemėlapyje, kuris, švenlniai tariant, neišvengė sprogimų. Pasak kūrėjų, Fuse nusileidimas į Apex Legends visatą dramatiškai pakeitė klasikinį žaidimo žemėlapį.

Negana šių naujienų, Respawn Entertainment pristatė ir naują žaidimo ginklą The 30-30 Repeater, kuris taps pirmuoju žaidimo ginklu su svirtimi. Taip pat, kaip ir su kiekvieno naujo sezono startu, kūrėjai pristatė naują Battle Pass, kuriame galybė naujų kosmetinių atnaujinimų, bei anonsavo naują Ranked žaidimo rėžimo sezoną.

Dar viena detalė, į kurią verta atkreipti dėmesį, ypač jei savo namuose turite Nintendo Switch konsolę, yra naujojo sezono starto data, kuri sutampa su antruoju Apex Legends žaidimo gimtadieniu. Tai reiškia, kad žaidėjų bendruomenė gali laukti siurprizių, kurių vieną jau atskleidė interneto detektyvai. 

Pasirodo, kad paskutinio Apex Legends filmuko pabaigoje, lokalizuotose filmuko versijose, vietoje įprasto sakinio „play for free“ galime rasti naują tekstą, kuris teigia, kad žaidimą galėsime žaisti su Nintendo Switch vos tik startuos 8-asis žaidimo sezonas. Tiesa, panašu, kad Nintendo Switch neturės cross-play palaikymo, tačiau net ir be to, tai puikios žinios Switch konsolės savininkams. Ir tai tik vienas ir dar ne visai oficialus “siurprizas”.

Žodžiu, naujasis sezonas žada daug naujovių, o norėdami jas išmėginti pirmi, nepamirškite pataupyti žaidimo valiutos. Mūsų parduotuvėje rastie puikių pasiūlymų, jei norite papildyti savo Apex Coins piniginę.