Panašu, kad EA trūksta darbščių rankų norint laikytis ankščiau skelbto žaidimų išleidimo tvarkaraščio. Pasak naujo pranešimo, EA perkėlė sau priklausančios Criterion Games studijos resursus, kuri dirbo su Need For Speed franšize, ir prijungė komandą prie EA DICE studijos, kuri šiuo metu kuria naują Battlefield žaidimą.

Naujienos apie šį komandų sujungimą pasirodė Polygon paskelbtoje naujienoje, kurioje teigiama, kad sunkios darbo sąlygos pandemijos akivaizdoje, EA DICE komandos perdegimas ir šviežias EA kompanijos pirkinys – Codemasters – bei nauji šios komandos lenktynių žaidimai, racionalizavo Criterion resursų perkėlimą.

EA studijų vadovė Laura Miele teigė, kad naujojo Battlefield kūryba gerokai pasistūmėjo į priekį, tačiau darbas iš namų išvargino EA DICE komandą, tad Criterion pagalba turėtų padėti pabaigti žaidimą laiku. Laura Miele taip pat pabrėžė, kad komandos resursų perkėlimas nereiškia, kad naujojo Need For Speed kūryba bus perleista į kitas rankas. Tiesiog žaidimo kūrimas užtruks kiek ilgiau nei planuota.

Tai reiškia, kad Need For Speed fanai, kurie tikėjosi dar šiemet sulaukti naujo Need For Speed anonso, turės žaidimo palaukti bent iki 2022 metų. O štai Battlefield fanai džiūgauja – paskutinės EA finansinės ataskaitos pristatymo metu buvo pranešta, kad naujasis Battlefield turėtų debiutuoti dar iki šių metų pabaigos ir, panašu, kad planas bus įgyvendintas.

Nors naujas Battlefield kol kas dar oficialiai neanonsuotas, internete sklandantys gandai jau pakrikštijo žaidimą Battlefield 6. Teigiama, kad naujasis serijos papildymas gražins Battlefield į modernius laikus ir pristatys galybę naujų rėžimų bei dar didesnės apimties internetinius mūšius.

Na, o mums įdomi jūsų nuomonė. Jei jūs galėtumėte rinktis, kuris žaidimas turėtų pasirodyti pirmiau – Need For Speed ar Battlefield – kurį pasirinktumėte? Parašykite komentarą mūsų FB ar Instagram.

Na, o negalintiems išsirinkti, norime priminti, kad mūsų parduotuvėje rasite gausybę senesnių Need For Speed bei Battlefield serijų žaidimų pigiau. Užmeskite akį!