Žinome, kad nemaža žaidėjų dalis, kuri jau spėjo išmėginti Minecraft Dungeons, pasigedo vienos ir šiais laikais ypač svarbios funkcijos – galimybės žaisti žaidimą su draugais, kurie jį įsigijo kitoje žaidimų platformoje. Minecraft Dungeons kūrėjai taiso šią klaidą ir jau ruošia naują žaidimo atnaujinimą, kuris pristatyts cross-play palaikymą.

Šią puikią žinią sužinojome iš naujo Minecraft Dungeons Twitter įrašo, kuriame skelbiama, kad atnaujinimas pasirodys jau kitą savaitę:

Pasak informacijos, šis atnaujinimas leis susijungti ir kartu žaisti PC, PlayStation 4, Xbox One ir Nintendo Switch žaidėjams. Tačiau svarbu paminėti, kad žaidimo kūrėjai pamiršo paminėti naujosios kartos PlayStation 5 ir Xbox Series X/S konsoles, tad apie šių konsolių cross-play palaikymą, kol kas nieko nežinome. Taip pat, svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad norint pasinaudoti šia nauja funkcija, PlayStation ė ir Nintendo Switch platformų žaidėjai turės savo konsolių paskyras susieti su nauja (arba jau esama) Microsoft paskyra.

Šis Minecraft Dungeons žaidimo atnaujinimas turėtų startuoti lapkričio 17 dieną, kas reiškia, kad cross-play palaikymas atkeliauja prieš pat naujojo žaidimo išplėtimo startą. Prieš keletą savaičių Minecraft Dungeons anonsavo naują žaidimo išplėtimą Minecraft Dungeons: Howling Peaks, kuris į žaidimą pristatys galybę naujovių – naują aplinkos tipą, naujus priešus ir bosus, naujas misijas ir, žinoma, apdovanojimus. Negana to Minecraft Dungeons: Howling Peaks atkeliaus su nauju Apocalypse Plus rėžimu, kuris pasiūlys net 20 naujų sudėtingumo lygių. Daugiau apie atnaujinimą galite sužinoti pažiūrėję šį video:

Susitikime Minecraft požemiuose!