Paskutinis vasaros mėnuo jau čia pat, tad puikus metas pasiruošti šaltajam sezonui papildant savo biblioteką naujais žaidimais. Microsoft kompanijos paskelbti žaidimai bus prieinami Xbox Live Gold prenumeratoriams rugpjūčio mėnesį visiškai nemokamai, o štai ir kūriniai, kurie laukia jūsų: 

  • Darksiders 3
  • Yooka-Laylee
  • Lost Planet 3
  • Garou: Mark of the Wolves

Darksiders 3

Šis hack & slash nuotykių žaidimas – tikras veiksmo užtaisas, nukeliantis žaidėjus į fikcinį pasaulį, kuriame į žemę nusileido dievybės įkūnijančios septynias mirtinasias nuodėmes. Šioje trilogijos dalyje įkūnysite aukščiausios klasės karę bei dievybę Fury, kurios žavesį pranoksta tik jos nepažabojama galia. Jei norite rugpjūtį kitapus ekranų praleisti su griausmu, tuomet Darksiders 3 – tobulas pasirinkimas jums.

Yooka-Laylee

Jei norisi pasinerti į meilumo sklidiną, tačiau ne ką mažiau pramogų prisotintą nuotykį, verta pasinaudoti proga nemokamai atsisiųsti Yooka-Laylee žaidimą. Šis atviro pasaulio platforminis žaidimas atveria duris į veiklų kupiną pasaulį, kuriame galima sąveikauti su veikėjais ir interaktyvia aplinka, ieškoti lobių ir dar daugiau. Yooka-Laylee žaidimas sukurtas taip, kad kiekviena žaidimo sesijos patirtis būtų unikali, todėl, kaskart pradėjus žaisti iš naujo, jūsų laukia užburianti kelionė.

Lost Planet 3

Mėgstantys išlikimo žaidimus gali pasidžiaugti dar vienu puikiu nemokamu kūriniu Xbox Live Gold prenumeratoriams – Lost Planet 3 žaidimas aprėpia viską, ką gali įkūnyti šios tematikos žaidimas, todėl laukia nuožmi kova už būvį. Šioje atšiaurioje planetoje laukia siužeto vingių kupina E.D.N. III kolonizacijos istorija, kurią turi išnarplioti Jim Peyton ir jo komanda. Panašu, kad kolonizuoti šią planetą nebus taip lengva, kaip galėjo pasirodyti iš pirmo žvilgsnio…

Garou: Mark of the Wolves

Paskutinis, tačiau tikrai ne prasčiausias rugpjūčio mėnesio žaidimas yra Garou: Mark of the Wolves. Šis 2D arkadinis kovų žaidimas priklauso Fatal Fury serijai, garsėjančiai ikoniškais koviniais žaidimais, pritraukusiais įspūdingą gerbėjų būrį. Šiame žaidime galite rinktis iš daugiau nei 12 veikėjų, o veiksmo kupinas daugelio žaidėjų režimas neleis atsikvėpti nei sekundei, tad jei mėgstate gerą adrenalino dozę – Garou: Mark of the Wolves kaip tik jums. 

Visi aukščiau išvardyti žaidimai yra visiškai nemokami tik Xbox Live Gold paslaugų prenumeratoriams. Jei ieškote galimybių pratęsti savo narystę pigiau, užmeskite akį į specialius Xbox Live Gold dovanų kortelių pasiūlymus mūsų parduotuvėje!