2018 m. PS4 išleistas Marvel’s Spider-Man žaidimas akimirksniu tapo vienu iš geriausių konsolės bibliotekoje. Jis išdidžiai užėmė vietą tarp tokių gigantų kaip God of War, The Last of Us, Horizon Zero Dawn bei Uncharted serija. Daugelis kritikų, žaidėjų ir Spider-Man gerbėjų iki šiol laiko šį žaidimą geriausiu iš Spider-Man serijos. Jame tiesiog viskas taip, kaip ir turi būti. O 2022 m. rugpjūčio mėn., šis superherojus savo tinklo šaudykles nukreips į tavo kompiuterį. Taip, Spider-Man nebebus išskirtinai tik PlayStation žaidimas!

Spausk čia ir įsigyk geriausią Spider-Man žaidimą asmeniniam kompiuteriui.

Kodėl Marvel’s Spider-Man yra toks geras?

Didžiausias rūpestis kiekvienam Spider-Man gerbėjui: ar Insomniac kūrėjai gali perteikti nepakartojamą siūbavimo voratinkliais mechaniką? Atsakymas – taip, jie tikrai gali! Mechanika nėra sudėtinga ar paini, ji buvo ir yra tobula. Keliavimas voratinkliais per Manhataną dar niekada nebuvo toks malonus nuo Spider-Man 2, skirto PS2. Insomniac puikiai perteikia animacijas, greičio pojūtį, šuolius ir laipiojimą sienomis, ir nors žinome, kad tai skamba gana nuvalkiotai, bet pasijusi kaip tikras Žmogus-voras.

Marvel's Spider-Man PC

Žaidimo kūrėjai pasistengė ne tik atkurdami nepamirštamus Žmogaus-voro judesius. Nors žaidimo kovos yra panašios į Batman Arkham žaidimų, jos puikiai tinka superherojaus judrumui. Pasitelkus įvairius prietaisus, įgūdžius, atnaujinimus ir kostiumo galias, kovos su nusikaltėliais niekada nepabos.

Istorija

Daugeliui superherojų filmų ir žaidimų nepavyksta perteikti dviejų esminių istorijos elementų: įtikinamo piktadario ir balanso tarp asmenybės, slypinčios už pagrindinio veikėjo kaukės ir jo superherojaus alter ego. Spider-Man žaidimas pristato ir pasakoja vieną geriausių istorijų, kuri konkuruoja net su MCU. Piterio Parkerio gyvenimas ir nuotykiai yra tokie pat svarbūs kaip ir jo įkūnyto superherojaus – Spider-Man. PC versija taip pat išplės pagrindinio herojaus nuotykius su 3 dalių „The City That Never Sleeps“ papildiniu, kurį su PC versija gausi visiškai nemokamai. 

PC versijos patobulinimai

PC žaidėjai gaus atnaujintą PS5 žaidimo versiją. Ji palaikys 4K raišką, 60 FPS kadrų dažnį ir itin platų ekraną. Be to, žaidime bus patobulinti šešėliai ir ray-traced reflections elementai. Jame taip pat bus Nvidia DLSS palaikymas, kuris padidins kadrų dažnį. Be klaviatūros ir pelės palaikymo, Marvel’s Spider-Man Remastered PC versija palaiko DualSense pultelį tiems, kurie nori mėgautis visomis konsolės funkcijomis.

Marvel's Spider-Man PC ray-tracing

Paklausyk: nesvarbu, ar esi superherojų žanro gerbėjas, ar ne, Marvel’s Spider-Man yra ne tik geriausias Spider-Man žaidimas, bet ir vienas geriausių žaidimų, išleistų pastaruoju metu. Privalai jį pažaisti!

Griebk savo kopiją pigiau