Epic Games bei Marvel dar kartą nusprendė bendradarbiauti, todėl į Fortnite mūšio laukus atkeliauja ne kas kitas kaip garsusis Lokis. Fortnite, pasirodęs 2017-ais metais, išlieka vienu populiariausių Battle Royale žaidimų, tad Lokio atvykimas yra puiki naujiena abiejų franšizių gerbėjams.

Šio fanų pamėgto veikėjo skinas įsigyjamas kartu su įspūdinga įranga: paauksuotu apsiaustu, skeptru, skirtu talžyti priešininkus ir rinkti medžiagas, Chitauri karietos įkvėptu sklandytuvu ir, žinoma, ekraną papuošiančia šio veikėjo užsklanda žaidimo krovimo metu. Lokio skiną galima įsigyti Fortnite Crew pasinaudojant mėnesine Fortnite žaidimo prenumerata. 

Marvel komiksuose Lokis pasirodė seniau nei manoma – jau 1949-ųjų komiksuose šis skandinavų dievas krėtė išdaigas. Lokio populiarumas per kelis dešimtmečius vis kisdavo, tačiau po Tom Hiddleston debiuto 2011-ųjų Thor filme jis išaugo stulbinančiai. Tad nenuostabu, kad Lokis pagaliau įžengia ir į Fortnite pasaulį.

Jei manote, kad pats laikas atsinaujinti savo garderobą ir norite į mūšio lauką įžengti stilingi bei atsinaujinę, mūsų Fortnite skinų kolekcijoje rasite daugybę dėmesio vertų pasiūlymų. Įkūnykite originalius ar populiarių franšizių veikėjus, ir patirkite dar daugiau įspūdžių!