Jei esate didelis anime fanas, tikriausiai žinote ir apie Guilty Gear žaidimų seriją paremta populiariu animaciniu serialu. Šios franšizės fanai su nekantrumu laukė balandžio 9 dienos, kuomet dienos šviesą turėjo išvysti naujausias serijos žaidimas Guilty Gear -Strive. Tačiau panašu, kad starto dar teks palaukti. Kūrėjai paskelbė, kad žaidimo startas nukeliamas iki birželio 11 dienos.

Naujienos apie žaidimo starto datos pasikeitimą pasirodė žaidimo Twitter paskyroje, kurioje kūrėjai teigia, jog papildomus du mėnesius skirs žaidimo tobulinimui.

Verta paminėti, kad tai ne pirmas Guilty Gear -Strive starto datos atidėjimas. Originaliai žaidimas turėjo pasirodyti 2020-ųjų gegužę, tačiau dėl pasaulinės COVID-19 pandemijos, kūrėjai perkėlė žaidimo startą į šiuos metus. Tuomet toks žingsnis nieko nestebino, tačiau antrasis starto datos pasikeitimas paskatino naujų memų bangą, kuriuose fanai perdarinėja Guilty Gear -Strive logotipą geltona spalva… Auč!

O jei rimtai, du papildomi laukimo mėnesiai neskamba taip baisiai, turint omenyje faktą, kad žaidimo fanai jo laukė metus ilgiau nei planuota. Jei nekantraujate ir belaukiant naujo žaidimo starto ar anime serijos darosi nuobodu, rekomenduojame užmesti akį į kitus Guilty Gear serijos žaidimus. Mūsų parduotuvėje jiems taikoma ypatinga nuolaida.